Ένας άντρας μπορεί να μας απογοητεύσει πολλές φορές, μία Amstel ποτέ!

Ένας άντρας μπορεί να μας απογοητεύσει πολλές φορές, μία Amstel ποτέ!

Γυναίκες όλου του κόσμου ενωθείτε!

Oι μαμάδες, και οι γιαγιάδες και τελοσπάντων όλες οι γενιές των γυναικών από αρχαιοτάτων ακόμα χρόνων, συνήθιζαν να λένε ότι οι άντρες μας είναι απαραίτητοι και ότι όσο κι αν μας βγάζουν εκτός εαυτού και όσο κι αν μας εξοργίζουν, μαζί τους δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε! Είναι όμως μερικές φορές βρε κορίτσια, που πραγματικά η αδιαφορία, η απάθεια και η ψυχραιμία που αντιμετωπίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, είναι ικανές να μας στείλουν στο φεγγάρι.

Θα μας πείτε βέβαια, ότι τελικά ίσως να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν άντρες και γυναίκες: Επειδή είμαστε τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα μπορούμε να αλληλοσυμπληρωνόμαστε τέλεια. Για παράδειγμα, είναι ποτέ δυνατόν ενώ μας έχουν υποσχεθεί έξοδο, σινεμά ή εκδρομή να μας το ακυρώσουν τελευταία στιγμή για να δουν τελικό ή να πάνε να τα πιουν με τον κολλητό τους επειδή έχει τα ψυχολογικά του; Κι όμως είναι! Αλλά ξέρετε κάτι; Ποιος είπε ότι εμείς θα πρέπει να κάτσουμε σπίτι και να τους περιμένουμε, μέσα στα νεύρα και την κατάθλιψη; Ε, λοιπόν, έχουμε κι εμείς φίλες, οι οποίες είναι πάντα εκεί, έχουν πλάκα και έτοιμες για διασκέδαση! Και τι συμπληρώνει πάντα την καλύτερη κοριτσοπαρέα; Μα φυσικά μία μπίρα, και όχι οποιαδήποτε μπίρα! Μια Amstel, γιατί πέρα από την πλούσια γεύση, υπάρχει και μία Amstel για κάθε γούστο, υπάρχει με λεμόνι, χωρίς αλκόολ άμα κάνουμε διατροφή, με Γκουαράνα για τις ψαγμένες που θέλουμε φυσική ενέργεια κλπ. Γιατί κακά τα ψέματα, ένας άντρας μπορεί να σε απογοητεύσει πολλές φορές, μία Αmstel ποτέ!


Οι συντάκτριες του Queen έχουν τις αποδείξεις, βγαλμένες από τη ζωή!


- Ήταν Φλεβάρης όταν ξαφνικά έσκασε το μήνυμα: «Πρέπει να μιλήσουμε κάποια στιγμή, δεν είμαι καλά και νομίζω πως θέλω να μείνω για λίγος μόνος μου». Η «βόμβα» με βρήκε λιώνοντας στον καναπέ, προσπαθώντας να βρω απάντηση στο μεγάλο... γιατί. Σκεφτόμουν να πνίξω τον πόνο μου με μια Amstel Bock...ότι πρέπει για το κρύο, όταν οι κολλητές ξεστόμισαν το απλό: Σιγά μην τα βάψουμε μαύρα, βγαίνουμε για μία Amstel Bock έξω, κάνουμε meeting και πάμε να ετοιμάσουμε βαλίτσες για το ΣΚ. Εεε και εκεί κατάλαβα πως ένας άντρας μπορεί να σε απογοητεύσει πολλές φορές, μια καλή γυναικοπαρέα, και η κατάλληλη Amstel ποτέ!

- Ετοιμάζεσαι, στολίζεσαι, βάφεσαι, χτενίζεσαι. Τηλεφωνείς στον καλό σου, του λες πόσο πολλή όρεξη έχεις να βγείτε σήμερα και πως θέλεις να πάτε σε εκείνο το μπαράκι που είδατε τις προάλλες. Παίρνεις την εξής απάντηση: «Δεν μπορώ να βγούμε σήμερα αγάπη μου, έχει αγώνα. Το προσπερνάς. Αναβάλλεις την έξοδό σας για την Παρασκευή. Χτύπημα δεύτερο: «Δεν μπορώ σήμερα αγάπη μου, έχει τελικό». Λύση: Παίρνεις το ποδήλατο, τηλεφωνείς στις κολλητές σου και κανονίζετε να πάτε ως την παραλία για μια παγωμένη Amstel Radler (γιατί η παραλία το θέλει το λεμονάκι) στο δικό σας στέκι. Η δική τους απάντηση; «Εννοείται! Σε δέκα λεπτά είμαστε εκεί!». Συμπέρασμα: Ένας άντρας μπορεί να σε απογοητεύσει πολλές φορές. Μια Amstel με μια καλή γυναικοπαρέα, ποτέ!

- Μου έχει ταγμένο θερινό σινεμά από τον χειμώνα!!! Αλλά ξέρω πως και αυτό το Σάββατο έχει κάποιον μεγάλο τελικό που δεν θα θέλει να τον χάσει με τίποτα. Οπότε αγάπη αφού ήδη ξέρω #BetterBeTrue και άσε τα... έχω να παραδώσω σχέδια και αφού δεν παίζει καμία καλή ταινία που να τρέχουμε. Α επίσης μην με ψάξεις κανόνισα Amstel με τις queenettes. Χα!!

- Έχουμε πει ότι θα βγούμε, έχω στολιστεί, έχω πάρει τηλέφωνα, έχω στείλει μηνύματα, έχω πάρει την αστυνομία να τον ψάξουν μα τίποτα! Ή με αποφεύγει, ή κοιμάται, ή έχει πάθει κάτι σοβαρό (που συνήθως αυτό δεν παίζει). Και πάνω που είμαι στα πρόθυρα να πέσω σε κατάθλιψη, και φυσικά στο κρεβάτι μαζί με ένα γιγαντιαίο οικογενειακό παγωτό, απαστράπτουσα πάντα-να μην ξεχνιόμαστε-τσουπ μου έρχεται αναλαμπή: Και δεν παίρνω τα κορίτσια να βγούμε, να πιούμε και τις Amstel Pils, που είναι και λίγο ψαγμένη μπίρα σαν και εμάς και να περάσουμε τέλεια; Το αμέσως επόμενο λεπτό η σκέψη μου γίνεται πράξη και τελικά όλες καταλήγουμε πάντα στο εξής συμπέρασμα: Ένας άντρας μπορεί να σε απογοητεύσει, η κοριτσοπαρέα και μία Amstel ποτέ!

- Λατρεύω το σινεμά και θέλω να πηγαίνω κάθε εβδομάδα. Βέβαια, μη μου τάξεις ταινία και δεν τη δούμε, θα σου κρατάω μούτρα για το υπόλοιπο της ημέρας. Πέμπτη απόγευμα μόλις έχει βγει η ταινία που θέλω να δω και κανονίζω με τον καλό μου να πάμε να την απολαύσουμε οι δυο μας. Αμ δε! Έξω από τα εκδοτήρια σκάει μύτη η παρέα του και τον πείθουν να δούμε μια ταινία που με αφήνει παγερά αδιάφορη. Τα νεύρα μου έντονα και το ξέσπασμά μου άμεσο. Τον αφήνω με τα ποπ κορν στα χέρια και κανονίζω κατευθείαν χαλαρή βόλτα στην Πλάκα παρέα με τις φίλες μου. Περπάτημα, συζήτηση, χάζεμα και όλα αυτά πάντα με πολύ παγωμένη Amstel (η δροσιστική νότα επιβάλλεται) κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Άσε που καλύψαμε και τη φίλη μας την έγκυο με Amstel Free και περάσαμε ζάχαρη τελικά. Οι αλήθειες να λέγονται "Ένας άντρας μπορεί να σε απογοητεύσει πολλές φορές, μια καλή όμως γυναικοπαρέα ποτέ δε θα το κάνει. #betterbetrue.

- Είναι η δεύτερη εβδομάδα που κάνεις δίαιτα εν όψει Καλοκαιριού. Σύμμαχος στο σκληρό αγώνα σου, για άλλη μια φορά ο καλός σου, με τον οποίο παίρνετε την απόφαση να βγείτε μαζί μοντέλα στην παραλία... Έχεις στερηθεί, έχεις κόψει τις καθημερινές βραδινές εξόδους στα «απαγορευμένα μέρη», έχεις μοχθήσει για να χάσεις αυτά τα περιττά κιλά -που τελικά δεν ξέρεις γιατί, αλλά δε χάνεις εύκολα, τα νεύρα σου δεν είναι καλά, έχεις κάνει το πράσινο τσάι βραδινό σου και σκέφτεσαι ενώ καθαρίζεις το σπίτι: Την μπίρα μου δε θα τη στερηθώ... Ας ανοίξω μία Amstel Free, που έχει και λίγες θερμίδες και ας πάρω τα κορίτσια τηλέφωνο! Τι καλύτερο, από μια μπίρα με τις φίλες σου και τη μυρωδιά του καλοκαιριού τριγύρω; Γιατί, η Amstel είναι για κάθε γούστο και δε θα σε απογοητεύσει ποτέ!