Σεξ στο ασανσέρ; Ο απόλυτος οδηγός για να μην σας πιάσουν!

Σεξ στο ασανσέρ; Ο απόλυτος οδηγός για να μην σας πιάσουν!

Μη μένετε σπίτι!

Βρείτε ένα κτίριο με παλιό ασανσέρ
Συνήθως οι παλιοί ανελκυστήρες έχουν το κουμπί STOP που θα σας επιτρέψει να κρατήσετε το ασανσέρ. Στα πιο σύγχρονα το κουμπί STOP θα ξεκινήσει ταυτόχρονα εκείνο το δυνατό θόρυβο για να κινητοποιήσει τους γείτονές να σας απεγκλωβίσουν (άτιμη τεχνολογία). Και έτσι να γίνει όμως θα έχετε αρκετή ώρα, από ένα τέταρτο μέχρι και μία ολόκληρη ώρα, πριν οι γενναίοι πυροσβέστες καταφέρουν να σας εισβάλλουν στην ερωτική σας φωλιά.

Κάντο το όπως στις ταινίες
Θυμάστε την πιο καυτή σκηνή της ταινίας Μοιραία Σχέση; Η Γκλεν Γκλοόυζ και ο Michael Douglas μπαίνουν σε εκείνο το παλιό ασανσέρ με τα κάγκελα. Πιστέψτε μας αν βρείτε ένα παρόμοιο τότε αυτή τη φαντασίωση θα τη θυμάστε για καιρό. Επιπλέον αυτά τα ασανσέρ δεν διαθέτουν συναγερμό και είναι πολύ ευρύχωρα για ότι προχωρημένο σκεφτείτε.

Προσοχή στις κάμερες!
Πολλά μοντέρνα ασανσέρ και ειδικά στις μεγάλες εταιρείες είναι εξοπλισμένα με κάμερες. Αν την εντοπίσετε καλύψτε τον φακό της με ένα μαντίλι. Το σύστημα ασφαλείας μπορεί όμως να έχει και ακουστική παρακολούθηση, Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα οπότε βγάλτε η σιωπή είναι χρυσός.

Σταματήστε το ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων
Οι πόρτες του ασανσέρ έχουν ένα μηχανικό μοχλό που ανοίγει την εξωτερική πόρτα απ' έξω. Αν το ασανσέρ δεν είναι στο ύψος του ορόφου η πόρτα δεν μπορεί να ανοίξει και θα είναι πολύ δύσκολο να σας διακόψουν. Αν σταματήσετε το ασανσέρ στο ύψος κάποιου ορόφου οι τεχνικοί θα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα απ'έξω. Για να μην ανοίξει λοιπόν η πόρτα ξαφνικά και αντικρίσεις καμιά δεκαριά άτομα να σε χαζεύουν προσπάθησε να έχεις το νου σου ανά πάσα στιγμή.

Push...the button
Βγείτε από τον ανελκυστήρα σαν να μην τρέχει τίποτα. Αν κάποιος από το προσωπικό ασφαλείας σας δει να βγαίνετε πείτε του ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα αλλά τώρα είστε εντάξει.

Διαβάστε ακόμη:

Τους πιάσαμε! Τα 4 ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ψέματα που σου λένε οι άντρες