Έρευνα που προβλέπει: μεγαλώνετε με πολλές γυναίκες στο περιβάλλον σας; ξεχάστε την ερωτική σας ζωή

Έρευνα που προβλέπει: μεγαλώνετε με πολλές γυναίκες στο περιβάλλον σας; ξεχάστε την ερωτική σας ζωή

Τι πρέπει να γνωρίζετε όλοι όσοι περιτριγυρίζεστε από γυναίκες.

Μεγαλώσατε σε ένα σπίτι με πολλές αδερφές; οι θείες σας ερχόντουσαν επίσκεψη καθημερινά για να θαυμάσουν τη μουτσούνα σας και τα παιδάκια της γειτονιάς ήταν όλα τους κορίτσια με αμέτρητες κούκλες στην αγκαλιά; μην αγχώνεστε δεν πρόκειται να σας βγάλουμε κάποιο κουσούρι, ούτε θα θίξουμε τη σεξουαλική σας ταυτότητα.

Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύεται στο Psychological Science, τα αρσενικά ποντίκια που μεγαλώνουν με περισσότερα θηλυκά ποντίκια έχουν λιγότερη σεξουαλική όρεξη και επομένως δεν έχουν τόσο σουξέ όσο τα υπόλοιπα.

Οι επιστήμονες θεωρούν πως αυτά τα ποντίκια εκκρίνουν διαφορετικές οσμές και αυτό γίνεται αντιληπτό από τα θηλυκά που προτιμούν τα άλλα απροσάρμοστα ποντίκια στα γυναικεία θέματα. Από την άλλη και τα ίδια τα αρσενικά, έχοντας συνηθίσει στην παρουσία των θηλυκών στο περιβάλλον τους δε δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις αιθέριες υπάρξεις οπότε και η διαδικασία του ποντικοφλέρτ κάπου συναντάει εμπόδια.

Εάν ισχύουν οι ανησυχίες κάποιων επιστημόνων τότε ίσως αυτός ο κανόνας γίνεται αντιληπτός και στις ανθρώπινες κοινωνίες γι΄αυτό πάρτε τα μέτρα σας!

Queen.gr αποκλειστικό: Ταξιδέψαμε μέχρι το Saint- Tropez και φωτογραφίσαμε τις χειμερινές βιτρίνες όλων των μεγάλων οίκων μόδας

Το Queen.gr βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου videoclip της Ilia Darlin και μας τα λέει όλα

Ποιοι διάσημοι του Hollywood "βρωμάνε";