Cuckolding: Η νέα εμμονή των αντρών στο sex που τους θέλει... κερατάδες!

Cuckolding: Η νέα εμμονή των αντρών στο sex που τους θέλει... κερατάδες!

Υπάρχουν άντρες που αποζητούν το κέρατο; Κι όμως...

Κάποτε το sex ήταν μία όμορφη πράξη ανάμεσα σε δύο εραστές μέσω της οποίας επιβεβαίωναν την ερωτική τους έλξη και κατ' επέκταση τον έρωτα του ενός για τον άλλο. Δυστυχώς ή για κάποιους ευτυχώς, κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει. Στις μέρες μας, το sex έχει πάρει την μορφή βιολογικής ανάγκης, στις περισσότερες των περιπτώσεων, αρκετές φορές δύο άνθρωποι που κάνουν sex δεν είναι κάτι παραπάνω από... φίλοι, ενώ υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις που στο παιχνίδι δεν είναι μόνο δύο, όπως συμβαίνει με τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Εκτός φυσικά από το δημοφιλές... τρίο, ένα ζευγάρι που συνευρίσκεται ερωτικά με έναν τρίτο, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα, υπάρχουν και οι ανταλλαγές ζευγαριών, το sex με περισσότερα από τρία άτομα που όλοι γνωρίζουμε πως λέγεται και τώρα τελευταία, ανεβαίνει επικίνδυνα και κατακόρυφα η δημοτικότητα του... cuckolding! Για όσους δεν γνωρίζετε, το cuckolding είναι η πράξη κατά την οποία ο άντρας, παρακολουθεί τη σύζυγο ή τη σύντροφό του τελοσπάντων, να κάνει sex με έναν άλλον άντρα, κατά προτίμηση πιο όμορφο, εντυπωσιακό και προικισμένο από τον ίδιο, χωρίς ωστόσο να του επιτρέπεται η παραμικρή συμμετοχή! Αν αναρωτιέστε γιατί έχει ονομαστεί έτσι, σας ενημερώνουμε ότι προέρχεται από το όνομα του πουλιού cuckoo του οποίου τα θηλυκά έχουν τη συνήθεια να αφήνουν τα αυγά τους σε ξένες φωλιές και μάλιστα με την άδεια του... καλού τους! Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είναι αρκετά extreme, όλο και περισσότερα ζευγάρια το κάνουν και φυσικά έπειτα από παρότρυνση του άντρα! Ποιοι είναι όμως οι λόγοι για τους οποίους ένας άντρας να θέλει να ζήσει μία αντίστοιχη εμπειρία; Ψάξαμε έρευνες και γνώμες ψυχολόγων και σεξολόγων και ιδού οι βασικότεροι από αυτούς...

1. Υποταγή και... εξευτελισμός: Μπορεί παλαιότερα η απιστία της γυναίκας να τιμωρούνταν με θάνατο και ο απατημένος να ζούσε με την... βρωμιά και το όνειδος για όλη την υπόλοιπη ζωή του, αλλά πλέον ο άντρας αναζητά την ταπείνωση και τον εξευτελισμό! Σύμφωνα λοιπόν με ψυχολόγους και ερευνητές, το να βλέπει ένας άντρας την καλή του, να κάνει sex με έναν νεότερο και πιο ωραίο άντρα και μάλιστα να το απολαμβάνει, μπορεί αρχικά να του είναι δυσάρεστο και προσβλητικό σαν εικόνα, αλλά περνώντας η ώρα, οι περισσότεροι εξ' αυτών το βρίσκουν αφροδισιακό και άκρως... ερεθιστικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που αρκετές φορές οι άντρες αποζητούν την ταπείνωση, ακόμα και την άσκηση βίας, κατά τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις.

2. Σαν καλή πράξη: Κι όμως, μπορεί να υπάρχουν ακόμα και αυτοί οι άντρες, οι κάπως πιο ανώτεροι και οι ίσως πιο ακομπλεξάριστοι, λέμε τώρα! Το στόρι έχει ως εξής: Ο σύζυγος δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει την καλή του, είτε γιατί η ρουτίνα έχει κάνει την εμφάνισή της, είτε λόγω κάποιων... δυσλειτουργιών που έχουν να κάνουν με άγχος, στρες και προβλήματα, με αποτέλεσμα το sex να έχει πάει περίπατο και η έρμη να μένει ανέγγιχτη και αμόλυντη! Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, το cuckolding είναι κάτι σαν δώρο από τον άντρα στη γυναίκα! Σίγουρα ιδιαίτερο, σίγουρα πρωτότυπο και σίγουρα κάτι που δεν έχει ξαναπάρει ως δώρο. Εμείς έχουμε να πούμε πως είναι και κάτι που δεν θα χρειαστεί καρτούλα αλλαγής!

3. Λατρεμένο το απαγορευμένο: Ε ναι, πώς θα μπορούσε να λείπει αυτό από τη λίστα και τους λόγους; Η ανθρώπινη φύση, δείχνει μία ιδιαίτερη λατρεία και εμμονή με οτιδήποτε είναι απαγορευμένο. Από καταχρήσεις μέχρι φυσικά το... sex! To γεγονός λοιπόν, ότι η μεγαλύτερη μερίδα της κοινωνίας έχει ταμπού, από το πιο απλό όπως το πρωκτικό sex μέχρι και το πιο σύνθετο όπως το θέμα το οποίο αναλύουμε, το κάνει ακόμα πιο ερεθιστικό και απολαυστικό. Και μόνο η αίσθηση που έχει ο άντρας, ότι εκείνη τη στιγμή, ο ίδιος έχει κατά κάποιο τρόπο αναγκάσει τη σύντροφό του να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον τον οποίο ο ίδιος έχει επιλέξει, άσχετα αν γενικότερα είναι ανώτερος εμφανισιακά, και πως αυτό ξεφεύγει από τα καθιερωμένα που μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι, είναι από μόνο του άκρως ερεθιστικό. Λογικό μας φαίνεται...

4. Φάτε μάτια ψάρια: Το έχουμε πει πολλές φορές: Ο άντρας είναι καθαρά οπτικό ον γι' αυτό και οι ταινίες πορνό είναι τόσο δημοφιλείς στο αντρικό φύλο. Άρα λοιπόν, υπάρχει και η μερίδα εκείνη των αντρών, που βλέπει τη συγκεκριμένη πράξη ως την απόλυτη έκθεση της συντρόφου τους και μάλιστα με την άδειά τους. Το θέαμα λοιπόν, της γυναίκας τους, να είναι γυμνή και να έρχεται σε οργασμό από κάποιον άλλον άντρα την ίδια ώρα που εκείνοι είναι σε θέση να παρακολουθούν τα πάντα και να παρατηρούν λεπτομέρειες του κορμιού της, που ίσως άλλες φορές να μην ήταν σε θέση να το κάνουν, τους διεγείρει στο έπακρον!

Εκτός φυσικά από τους τέσσερις αυτούς, κύριους σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς λόγους, υπάρχουν και άλλοι πολλοί για τους οποίους ένας άντρας μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Ένας από αυτούς βέβαια, είναι το γεγονός ότι αγαπάει να βλέπει ότι η σύντροφός του έχει τη δική της σεξουαλικότητα και τις δικές της ανάγκες εντελώς ανεξάρτητα από τον ίδιο. Ένας άλλος, ίσως λόγο πιο σπάνιος και ιδιαίτερος, είναι το γεγονός ότι μπορεί να βλέπει τη γυναίκα σαν τρόπαιο, όπως άλλοι μπορεί να έχουν τα ακριβά αυτοκίνητα ή τα ρολόγια ενώ ένας ακόμα, ο οποίος δεν φαντάζει και απίθανος, είναι ότι μπορεί να επιτρέπει το συγκεκριμένο στη γυναίκα του για να έχει και εκείνος περισσότερες πιθανότητες να συνευρεθεί με κάποια άλλη γυναίκα, με τις ευλογίες της!

Μπορεί λοιπόν το cuckolding σαν ιδέα, και κυρίως σαν πράξη, να ακούγεται extreme και προκλητικό, ωστόσο είναι κάτι το οποίο υπάρχει και καλώς ή κακώς αρκετοί γύρω μας το προτιμούν. Δεν θα πάρουμε θέση αν είμαστε υπέρ ή κατά, αλλά θεωρήσαμε σωστό να σας ενημερώσουμε, για να έχετε μία πιο ολοκληρωμένη άποψη και τελοσπάντων όταν πέσει το θέμα σε μία συζήτηση να ξέρετε περί τίνος πρόκειται. Από κει και πέρα, η επιλογή είναι δική σας! Εμείς για ακόμη μία φορά θα πούμε το κλισέ: Στον έρωτα δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα σοκ: φοιτητές του πιο διάσημου πανεπιστήμιου στον κόσμο ομολογούν πως συμμετείχαν σε κτηνοβασία

Γιατί δεν έχουμε κάνει ακόμη σεξ;

Το sex στο μικροσκόπιο: Τα πιο απίστευτα στατιστικά γύρω από αυτό!