5 πράγματα που μία γυναίκα δεν θα πει ποτέ σε έναν άντρα!

Γωγώ Φούντα
5 πράγματα που μία γυναίκα δεν θα πει ποτέ σε έναν άντρα!

Και όχι χωρίς λόγο εδώ που τα λέμε!

Ότι όλοι μας κρύβουμε ένοχα μυστικά και πράγματα για τα οποία ψιλοντρεπόμαστε ή ξέρουμε ότι αν τα ξεστομίσουμε οι υπόλοιποι θα φρικάρουν, είναι λίγο πολύ γνωστό και αποδεκτό! Μπορεί λοιπόν να λέμε ότι οι άντρες είναι αυτοί που έχουν μία πιο... στενή σχέση με το ψέμα όσο να πεις, αλλα τελικά, και έπειτα από μελέτες και έρευνες χρόνων, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η γυναίκα είναι αυτή που κρατά τα πιο... κουλά και ιδιαίτερα πράγματα για τον εαυτό της, τα οποία ίσως να ξέρει η μαμά της ή η κολλητή της, αλλά ποτέ μα ποτέ ο καλός της. Από την μία ίσως έτσι να διατηρείται και το μυστήριο, αλλά από την άλλη σχέση χωρίς ειλικρίνεια υπάρχει; Βέβαια, για να είμαστε και δίκαιοι, τα εν λόγω μυστικά ούτε επηρεάζουν ιδιαιτέρως τη σχέση ούτε και έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη του ενός απέναντι στον άλλο. Εδώ λοιπόν, σας έχουμε τα πιο ένοχα μυστικά που κρατάει μία γυναίκα και δεν πρόκειται ποτέ να τα αποκαλύψει στον καλό της αλλά και σε κανέναν άντρα!

1. Περνά τους άντρες από διαρκή τεστ: Ναι κι όμως αγαπητά μου αγόρια. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι της αρέσετε και ακόμα και αν θεωρείτε ότι είναι τρελή και παλαβή μαζί σας, δεν σταματά από την ώρα που σας γνωρίζει να σας περνάει από... οντισιόν! Από τον τρόπο που μιλάτε, το πώς κρατάτε το ποτό σας, το πώς οδηγείτε, μέχρι και τα δάχτυλά σας, χεριού και ποδιού, όλα είναι ένα συνεχές τσεκάρισμα για τη γυναίκα. Συνήθως έπειτα από ένα πετυχημένο ραντεβού, θα πει στις φίλες της ότι είναι τέλειος, πέρασαν υπέροχα, αλλά ο τρόπος που οδηγούσε δεν της έβγαζε... σιγουριά και ασφάλεια! Ε ναι υπάρχει πιθανότητα να το πει, δεν θέλουμε να σας λέμε και ψέματα!

2. 'Εχει έκτη αίσθηση: Αλλά το χάρισμά της το κρατά μόνο για τον εαυτό της. Δεν εξηγείται αλλιώς που ξέρει ακριβώς, χωρίς φυσικά να την έχει δει ποτέ της, με ποια συνάδελφο από τη δουλειά έχετε ένα ψιλοφλερτάκι, ή ότι αυτή που είδατε τις προάλλες τυχαία στο δρόμο ήταν μία πρώην σας και μάλιστα κάποια που σας έχει πληγώσει κιόλας! Υπερβολές; Πιστέψτε μας γυναίκες είμαστε και ξέρουμε! Έχουμε την ικανότητα να εντοπίζουμε οποιοδήποτε γυναικείο ενδαιφέρον για τον καλό μας ακόμα και σε αίθουσα 1000 ατόμων! Τι να κάνουμε; Ο έρωτας κάνει τα ραντάρ ευερέθιστα!

3. Είναι ερωτευμένη με κάποιο... celebrity: Όχι δεν εννοούμε να έχει αφίσες του και να συλλέγει και τα αυτοκόλλητα με τη φάτσα του, αλλά όλες μα όλες, άπαξ και μπουν στη διαδικασία να παρακολουθήσουν ένα σήριαλ, μία ταινία, ή τελοσπάντων τη ζωή και τη δράση ενός διάσημου άντρα, σίγουρα τα βράδια θα πρωταγωνιστεί στα όνειρά τους ως το ιδανικό φυσικά αρσενικό! Συνήθως ντρέπεται να το παραδεχτεί, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό, ειδικά αν ο ήρωας είναι και λίγο αλήτης και λίγο μάγκας. Μη χαίρεστε όμως. Κανένας από αυτούς τους χαρακτήρες δεν της θυμίζει εσάς, αλλά πολύ περισσότερο το αιώνιο πρότυπο, δηλαδή τον μπαμπά της!

4. Έχει ψάξει το κινητό και τα mail σου: Συγνώμη που σας το λέμε, αλλά δεν υπάρχει καμία γυναίκα που να μην έχει μπει στον πειρασμό να κάνει κάτι τέτοιο, ειδικά αν έχει αμφιβολίες και ειδικά αν παρατάτε το κινητό σας οπουδήποτε ή τον υπολογιστή σας ανοιχτό! Ακόμα και στοιχεία που να αποδεικνύουν ενοχή να μη βρει, κάτι θα σκαρφιστεί προκειμένου να γκρινιάξει, να σας κατηγορήσει και τελικά να τσακωθείτε άνευ λόγου! Τελικά το να ψάχνει μία γυναίκα τα μηνύματα του καλού της, από δω και μπρος δεν θα πρέπει να είναι αφορμή για καυγά, γιατί όπως και να το κάνουμε είναι στη φύση της!

5. Είναι εκδικητική: Θα σας πει μία φορά να βγάλετε έξω τα σκουπίδια, θα σας πει και δεύτερη, ε στην τρίτη, όπου εσείς εξακολουθείτε να την έχετε γραμμένη, θα τα βγάλει μόνη της και αυτομάτως υπογράφετε την καταδίκη σας! Υπάρχει περίπτωση να σας τα φέρει και καπέλο, αλλά συνήθως δεν λέει τίποτα και αργά και σταθερά βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης! Και ξέρετε... Αν μπεις σε μαύρη λίστα γυναίκας, δε σε γλιτώνει τίποτα!

Διαβάστε επίσης:

Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει τόσα χρόνια. Μήπως απλά παίζει μαζί μου;

4 λόγοι για τους οποίους οι άντρες είναι ακαταμάχητοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού!

Τον βαρεθήκατε; Πώς να τον ξεφορτωθείτε με 10 τρόπους