Τριπλό ραντεβού την ημέρα των ερωτευμένων

Τριπλό ραντεβού την ημέρα των ερωτευμένων

Η 14η Φεβρουαρίου πήρε φωτιά.

 

Εν γένει δεν με ενοχλεί που είμαι μόνη μου, ούτε που σε λίγο πλησιάζω τα τριάντα και ακόμη δεν έχω στο ενεργητικό μου μια σοβαρή σχέση. Όμως, φέτος δεν ήθελα να περάσω την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνη μου. Χωρίς λόγο. Έτσι απλά ήθελα να είμαι με κάποιον εκείνη την ημέρα.

Κανόνισα, λοιπόν, φέτος στις 14 Φλεβάρη τρία ραντεβού. Αλήθεια, με διαφορά κάποιων ωρών το ένα με το άλλο. Ξεκίνησα με καφέ στις 6. Τον τύπο αυτόν τον ήξερα πολλά χρόνια και τελευταία είχε αρχίσει να με φλερτάρει. Δεν μου άρεσε καθόλου ποτέ, όμως, εκείνη την ημέρα είχα αποφασίσει να του δώσω μια ευκαιρία. Τελικά δεν έπρεπε, οπότε για να μην σας τα πολυλογώ πέρασα στον επόμενο μετά από δύο ώρες, με τον οποίπ είχα κανονίσει δείπνο.

Ήταν φίλος μου στο facebook, με φλέρταρε πολύ καιρό, δεν είχαμε κατορθώσει ποτέ να γνωριστούμε και τελικά τα καταφέραμε εκείνη την ημέρα. Περνούσα υπέροχα. Φάγαμε πολύ ωραία, πίναμε κόκκινο κρασί και φλερτάραμε δίχως αύριο. Είχε έρθει η ώρα να ακυρώσω το τρίτο μου ραντεβού. Έστειλα μήνυμα πως αδιαθέτησα ξαφνικά και συνέχισα να διασκεδάζω με τον μέχρι πρότινος άγνωστο.

Συνεχίσαμε σε άλλο μπαρ και καταλήξαμε σπίτι του, όπου βάλαμε στην νύχτα φωτιά. Επιτέλους η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποκτούσε νόημα. Από τότε μέχρι και σήμερα που γράφω σε εσάς μια εβδομάδα μετά έχουμε ξαναβρεθεί άλλες δυο φορές με το κρεβάτι μας κάθε φορά να αναστενάζει.

Ευαγγελία, ετών 28