Επαγγελματικό «καυτό» δείπνο

Επαγγελματικό «καυτό» δείπνο

Όταν ένα καθαρά επαγγελματικό δείπνο γίνεται το κατάλληλο σκηνικό για ένα ρομαντικό ραντεβού.

Δουλεύω ως εξωτερικός συνεργάτης σε μια εταιρία, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν γνωρίζω όλους τους εργαζομένους της. Ήρθε, όμως, η ώρα να τους γνωρίσω για τα καλά και να αντιστοιχήσω λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με πρόσωπα (μέχρι τώρα γνώριζα μόνο απρόσωπα email), καθώς ο διευθυντής οργάνωσε ένα επαγγελματικό δείπνο για να μας επιβραβεύσει για την καλή πορεία μας μέχρι τώρα.

Μαζευτήκαμε, λοιπόν, εσωτερικοί και εξωτερικοί υπάλληλοι της εταιρίας σε ένα ήρεμο εστιατόριο στην Κηφισιά ειδικά διαμορφωμένο εκείνο το βράδυ για να μας δεχτεί. Πενήντα άνθρωποι ήμασταν εκεί, τους περισσότερους από τους οποίους δεν γνώριζα, μοιρασμένοι σε μεγάλες ροτόντες.

Αν και φανταζόμουν πως θα βαριόμουν αφόρητα εκείνο το βράδυ, τελικά η μοίρα μου επιφύλασσε να περάσω καλά. Δίπλα μου ακριβώς καθόταν εκείνος. Επίσης εξωτερικός συνεργάτης, μελαχρινός και γεματούλης αλλά με δυο υπέροχα μάτια και θεληματικό πηγούνι. Αρχίσαμε να μιλάμε και να κουτσομπολεύουμε (σε επαγγελματικό επίπεδο αρχικά) και το αλκοόλ έλυσε τη γλώσσα μας.

Μπήκαμε σε πιο προσωπικές κουβέντες και τελικά το δείπνο κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες. Την ώρα του αποχωρισμού και ενώ ετοιμαζόμουν να κινηθώ προς τον ηλεκτρικό για να προλάβω το τελευταίο συρμό, εκείνος (ναι ο τροφαντούλης τύπος με τα ωραία μάτια) μου πρότεινε να με κατεβάσει μέχρι το κέντρο με το αυτοκίνητο. Φυσικά και δέχτηκα, αλλά με την προϋπόθεση πως θα τον κερνούσα ένα ποτό για τον κόπο του.

Πήγαμε σε ένα μπαρ κοντά στην πλατεία Καρύτση και συνεχίσαμε να μιλάμε και να γνωριζόμαστε με μια έντονη διάθεση για φλερτ να πλανιέται στην ατμόσφαιρα. Δεν με άφησε να πληρώσω και όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο για να με γυρίσει σπίτι με φίλησε.

Τελικά, σπίτι μου δεν πήγα παρά το επόμενο πρωί (ευτυχώς ξημέρωνε Σάββατο και δεν δούλευα). Περάσαμε το βράδυ στον καναπέ του, το κρεβάτι του, το μπάνιο του, την κουζίνα όπου δοκιμάσαμε πολλές σελίδες του κάμα σούτρα (ήμουν καιρό μόνη μου βλέπετε). Τώρα δύο εβδομάδες μετά συνεχίζουμε να βγαίνουμε και να περνάμε καλά και μάλλον πια δεν είμαι μόνη μου. Για να δούμε.

Ευαγγελία, ετών 34