Ήμασταν μαζί σεξουαλικά, γιατί δεν ήθελε σχέση. Τώρα διαδίδει πως είμαι τρελλή και δεν υπήρξε τίποτε

Ήμασταν μαζί σεξουαλικά, γιατί δεν ήθελε σχέση. Τώρα διαδίδει πως είμαι τρελλή και δεν υπήρξε τίποτε

Με ήθελε μόνο για το σεξ, και τώρα λέει σε όλους πως είμασταν απλώς φίλοι

Αγαπητέ Dr. Love, καλησπέρα,

Ειμαι 20 χρονων φοιτητρια στην επαρχια..Για αρκετο καιρο μου αρεσε ενα παιδι αλλα δεν υπηρχε κανενα ενδιαφερον απο την πλευρα του και ουτε εγω μπορουσα να τον προσεγγισω καθως ανηκαμε σε διαφορετικες παρεες αλλα ουτε και θα ειχα το θαρρος να κανω κατι τετοιο..Αυτος ηταν 2 χρονια μεγαλυτερος μου..Πριν απο 8 μηνες περιπου αρχισε ο ιδιος να με προσεγγιζει και μιλουσαμε αρκετα αλλα κυριως ιντερνετικα.

Καποια στιγμη αποφασισαμε να βγουμε οι δυο μας προκειμενου να γνωριστουμε καλυτερα..Εκτοτε συνεχισαμε να βγαινουμε και να μιλαμε αρκετα αλλα θα μπορουσα να πω κυριως φιλικα χωρις εγω να διακρινω καποιο ερωτικο ενδιαφερον απο την πλευρα του ..Το γεγονος αυτο δεν με ενοχλουσε καθως μου αρεσε πολυ αυτο το ειδος σχεσης που υπηρχε μεταξυ μας..Ενα βραδυ βρεθηκαμε στο σπιτι μου και μου ειπε πως δεν με βλεπει φιλικα αλλα ερωτικα και εγινε κατι μεταξυ μας.

Απο τοτε ειχαμε ερωτικες σχεσεις αλλα μου ξεκαθαριζε οτι ο ιδιος στη φαση που ηταν δεν ηταν για πολλα πολλα,εν ολιγοις για κανονικη σχεση..Επειδη μου αρεσε πολυ και ημουν ερωτευμενη αποφασισα να συμβιβαστω και να μεινουμε ετσι οπως ημασταν..Ουσιαστικα ομως και παλι ηταν σαν να εχουμε σχεση καθως ημασταν συνεχεια μαζι..Το μεγαλυτερο μερος του καλοκαιριου το περασαμε χωριστα αλλα μιλουσαμε καθημερινα στο τηλεφωνο και συχνα μου εκανε ελεγχο για το που πηγα,με ποιον η γιατι αργησα να γυρισω..Καποια στιγμη ηρθε μαλιστα και να με δει και περασαμε 5 ημερες οι δυο μας.

Οταν ομως χωριστηκαμε και παλι αρχισε να αραιωνει..Με επαιρνε πολυ σπανια στο τηλεφωνο και οταν τον καλουσα εγω δεν το σηκωνε ποτε και μου ελεγε διαφορες δικαιολογιες οτι δεν το ακουγε η δεν μπορουσε να μιλησει η οτι ειχε ξεχασει καπου το κινητο του οποτε και γω πηρα πλεον το μηνυμα οτι ειχαν αλλαξει πολλα πραγματα μεταξυ μας και δεν ηθελα να τον ενοχλω.
Ενα βραδυ λιγο πριν επιστρεψουμε στην πολη που σπουδαζαμε μιλησαμε στο τηλεφωνο και ημουν πολυ αποτομη απεναντι του. Με πιεσε να του πω τι εχω και τοτε δεν αντεξα και ξεσπασα..Του ξεκαθαρισα πως δεν αντεχα αλλο και ηθελα η να ειμαστε κανονικα μαζι η να μην εχουμε πλεον επαφες..Ηθελα απλα να καταλαβω πως ενιωθε γιατι ολη αυτη η κατασταση πραγματικα με σκοτωνε δεν την αντεχα.

Δεν αντεχα τη μια να εξαφανιζεται και την αλλη να μου λεει οτι του λειπω και γενικα να μου μιλαει και να μου φερεται λες και ημασταν μαζι..Τοτε απλα μου απαντησε οτι απλα πλεον δεν ενιωθε το ιδιο για μενα και δεν ηθελε κατι απλα να ειμαστε φιλοι..Ωστοσο εγω επειδη ενιωθα πραγματα γιαυτον δεν μπορουσα να μπω στη διαδικασια της φιλιας και αποφασισα να τον ξεχασω..Μεχρι να επιστρεψω στην πολη που σπουδαζα δεν ειχαμε καμια επαφη ουτε μιλουσαμε αλλα μου ελειπε αρκετα και τον σκεφτομουν συνεχεια..
Οταν γυρισα δεν αντεξα και εκανα το λαθος να του στειλω ενα μηνυμα και να του ζητησω να βρεθουμε και μου ειπε πως και ο ιδιος το ηθελε να για να μου πει καποια πραγματα..Η συναντηση αυτη δεν εγινε ποτε ομως και ουτε εγω πιεσα τις καταστασεις απ τη στιγμη που προφανως τελικα εκεινος δεν ηθελε..Ανταυτου αρχισε να με κατηγορει παντου οτι εγω ειχα κολλησει μαζι οτι τον τρελλαινα.

Εφθασε στο σημειο να λεει μεχρι και οτι μονο φιλοι ημασταν και δεν ειχε γινει τιποτα απολυτως
μεταξυ μας και οτι εγω ελεγα βλακειες και χωρις να εχω μιλησει καπου παρα μονο στις κολλητες μου ειχα πει τι συνεβαινε..Το αποτελεσμα ηταν να με κανει παντου ρεζιλι..Μεχρι και με τις φιλες κοντεψα να τσακωθω εξαιτιας του..Εγω εκτοτε δεν του ξαναμιλησα..Το μονο πραγμα ομως που δεν αντεχω ειναι οτι ο ιδιος το παιζει θιγμενος,ναμιλαει κανονικα και να αστειευεται με τις φιλες και μενα απλα με αγνοει..Δυσκολευομαι παρα πολυ να ξεπερασω το ολο γεγονος και κυριως δεν μπορω να αντεξω τη σταση του.

Εχω σκεφτει να του μιλησω για ολα αυτα αλλα δισταζω αλλα κυριως φοβαμαι γιατι δεν ξερω τι αλλο μπορει να πει για μενα..Δεν μπορω να χωνεψω το οτι με κανει ρεζιλι χωρις να εχω κανει αλλα κυριως οτι με αγνοει και το παιζει ανετος. Ειλικρινα δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω τη συμπεριφορα του..


Αγαπητή φίλη,

δεν χρειάζονται πολλά λόγια στην περίπτωσή σου. Πρόκειται για μια κλασική κατάσταση όπου ένας εγωκεντρικός, ανώριμος πιτσιρικάς (και άντρας να βάλεις εδώ, το ίδιο θα κάνει - απλώς η ηλικία "βοηθά" σε τέτοιες συμπεριφορές) θέλει να κάνει το γούστο του, χωρίς κόπο αλλά με απαιτήσεις.

Βαυκαλίζεται με το να σε γοητευσει, με το να σε έχει σεξουαλική του "υπηρέτρια", και απο τη στιγμή που έχει διακρίνει πως είσαι "τσιμπημένη" μαζί του το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Ο κύριος θέλει και την πίττα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.
Αν και, σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις, δεν θα τους χαρακτήριζα "σκύλους" αλλά βόδια.
Γιατί δεν βρίσκω παράλογη, ασχέτως ηλικίας, την διάθεση για πιο "ελεύθερες" σχέσεις. Όμως, όταν είναι και οι δυο σύμφωνοι, η κατάσταση ξεκάθαρη και κανείς από τους δυο δεν προσπαθεί να παραστήσει τον φύλακα και Αφέντη στον άλλο.

Γι'αυτό, η μόνη συμβουλή μου, αν την θέλεις, είναι: Φύγε μακριά. Καμμιά επαφή μαζί του, ούτε καν οπτική, αν μπορείς. Και δειξε υπεράνω όταν αυτός διαδίδει ψέμματα. Χαμογέλα ειρωνικά και με μυστήριο και δείξει πως για εσένα όλη η ιστορία ήταν κάτι το ασήμαντο. Μην του δίνεις τη χαρά να ασχοληθείς ούτε για να εξηγήσεις πόσο βλάκας είναι. Δεν του αξίζει. Και δεν Σου αξίζει.

Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ