Ήμασταν μαζί 7,5 χρόνια και με χώρισε επειδή πνιγόταν στη σχέση μας. Τι να κάνω; Θα είμαστε μαζί και πάλι κάποια στιγμή;

Ήμασταν μαζί 7,5 χρόνια και με χώρισε επειδή πνιγόταν στη σχέση μας. Τι να κάνω; Θα είμαστε μαζί και πάλι κάποια στιγμή;

Καλησπέρα σας,
Είναι στην μόδα να πνίγονται τα αγοράκια σε μια σχέση; Γιατί και ο δικός μου έτσι μου είπε..

Είμαι 22 και αυτός 24 ήμασταν 7,5 χρόνια μαζί (εδώ και μια εβδομάδα έχουμε χωρίσει) και μου λέει μία μέρα από τις πολλές που καβγαδίζαμε τελευταία ότι θέλει να μείνει μόνος του,ότι τον πνίγω και θέλει να ζήσει την ζωή του. Και όλα αυτά μετά από τις διακοπές μας που είχαμε περάσει τέλεια. Αλλά επειδή μένει επαρχία άρχισα πάλι την μουρμούρα πότε θα έρθει να με δει, πότε θα είμαστε μαζί φυσιολογικά. Γιατί έλειπε τον προηγούμενο χρόνο στο εξωτερικό για σπουδές και έχουμε και τον στρατό ακόμα, δηλαδή πόσο να αντέξω. Τον αγαπάω είναι η ζωή μου είναι ότι έχω ζήσει μέχρι τώρα.
Μου απαγόρευσε κάθε επικοινωνία μαζί του. Αν και μου είπε στο τελευταίο μας τηλεφώνημα ότι μ' αγαπάει και ότι ξέρουμε και οι δύο ότι μαζί θα καταλήξουμε αλλά αυτή την περίοδο δεν είμαι στις προτεραιότητές του. Έπεσα στα πατώματα, πολύ κλάμα, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω.
Αλλά φοβάμαι μην αυτό το τέλος είναι οριστικό. Τι λέτε; Είναι οριστικό;


Αγαπητή φίλη,

Διάβασα και ξαναδιάβασα το γράμμα σου. Και αποφάσισα να σου δώσω μια πολύπλοκη απάντηση. Δεν παίρνω όρκο ότι θα σου αρέσει η (συνολική) απάντηση, αλλά δεν έχω πρόβλημα να κρατήσεις το σημείο που σε βολεύει ως απάντηση.

(Μέρος 1ο)
Ναι, ήταν, είναι και θα είναι στη μόδα τα αγοράκια να πνίγονται σε μια σχέση. Δεν αλλάζουν τόσο εύκολα μερικά πράγματα. Άλλωστε εσείς οι γυναίκες δεν λέτε ότι οι άντρες είμαστε πιο ανώριμοι από εσάς; Ε, δεν σας διαψεύδουμε. Είμαστε, το δεχόμαστε και σας το δείχνουμε, αποφασίζοντας να πνιγούμε σε μια σχέση (εμείς τα αγοράκια). Μην σας βγάλουμε και ψεύτρες, δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.

(Μέρος 2ο)
Βέβαια μπορεί να μην φταίει η σχέση που πνίγεται αλλά η συμπεριφορά σου (είδες ανατροπή στο σενάριο; Ούτε το Breaking Bad να έγραφα!). Πες μου ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Αλήθεια; Κοίτα να δεις τότε.
Καλό μου, αν εσύ αναρωτιέσαι «πόσο να αντέξω;» επειδή πέρσι σπούδαζε στο εξωτερικό, τώρα μένει επαρχία και έχει να πάει και φαντάρος, αυτός πόσο να αντέξει επειδή εσύ τον ζαλίζεις με τη μουρμούρα σου;
Γιατί υπάρχουν σχέσεις και σχέσεις, αλλά αυτές με τις σπαστικές μουρμούρες δεν παλεύονται. Και, ναι, στο τέλος σε πνίγουν (δεν το είχες δει να έρχεται αυτό ε;).

(Μέρος 3ο)
Όσες δάφνες κι αν μάσησα, η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να απαντήσω αν το τέλος είναι οριστικό ή όχι. Αλλά έχω δει ανθρώπους να έχουν χωρίσει χρόνια και όταν ξανασυναντιούνται να καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μεγάλος έρωτας μεταξύ τους, όπως και έχω δει ερωτευμένους να ξεχνάνε ο ένας το όνομα του άλλου μετά από μερικούς μήνες.
Κοινώς σου λέω πως ότι είναι να συμβεί θα συμβεί. Κανείς δεν ξέρει πως θα πάει. Ούτε αυτός, ούτε εσύ - ναι, ούτε εσύ, γιατί μπορεί σε μια εβδομάδα να γνωρίσεις κάποιον και να πεις ότι τελικά αυτός είναι ο μεγάλος σου έρωτας. Ποτέ δεν ξέρεις.

ΥΓ.: Btw το να πνίγονται τα αγοράκια είναι τόσο μόδα όσο να γκρινιάζουν για όλα τα κοριτσάκια. Σκέψου το λιγάκι, αυτό. Κακό δεν θα κάνει.
ΥΓ.1: Είσαι 22, είναι 24 και είχατε 7,5 χρόνια σχέση; Μην σου πω ότι άργησε ο χωρισμός! (προσωπικές σκέψεις)

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ