Έχω σχέση 2 χρόνια, αλλά έφαγα κόλλημα με ένα άλλο παιδί. Δεν ξέρω τι να κάνω

Έχω σχέση 2 χρόνια, αλλά έφαγα κόλλημα με ένα άλλο παιδί. Δεν ξέρω τι να κάνω

Γεια σας,

Είμαι μια ενήλικη κοπέλα που έχω σχέση 2 χρόνια. Είμαι καλά μαζί του, απλά τους τελευταίους μήνες μου συμβαίνει κάτι που ποτέ δεν θα το φανταζόμουν. Τον τελευταίο χρόνο άρχισα να κάνω πολύ παρέα με ένα αγόρι, ο οποίος έχει και εκείνος σχέση.
Μιλάγαμε κάθε μέρα, τα λέγαμε όλα μεταξύ μας... Κάποια στιγμή όμως άρχισα να συνειδητοποιω πως μου είχε γίνει αναγκαίoς - περίμενα με ανυπομονησία το πότε θα τον δω, άρχισα ξαφνικά να αλλάζω! Αλλά επειδή δεν μ αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου και επειδή είχα τρελαθεί και τον έβλεπα κάθε βράδυ στο όνειρο μου, μια μέρα λοιπόν του είπα πως δεν τον βλέπω πια φιλικά...
Μου είπε πως και σε εκείνον αρέσω, άλλα είμαστε και οι δυο σε σχέση! Εκείνος λόγω απόστασης θα χωρίσει, όμως εγώ; Ναι μ' αρέσει πολύ, ναι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνουμε κάτι. Έχω φάει μεγάλο κόλλημα και ειδικά με τον συγκεκριμένο δεν τον περίμενα.
Αλλά από την άλλη δεν θέλω να χάσω την σιγουριά που έχω από το αγόρι μου. Τον αγαπάω. Τι να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Προτού σου πω τη γνώμη μου, για το πρόβλημά σου, έχω μια ερώτηση να κάνω: πώς γίνεται να λες ότι είσαι καλά με τον φίλο σου, ενώ έχεις κολλήσει με έναν άλλον; Αυτό.

Και τώρα πάμε στο θέμα σου. Θα σου πω κάτι πολύ ειλικρινά: δεν γίνεται να έχεις και τα δύο! Τέλος!
Πρέπει να αποφασίσεις τι μετράει περισσότερο για σένα: η σιγουριά ή η τρέλα του αυθόρμητου. Δες τι θέλεις περισσότερο και παίρνεις τις αποφάσεις σου. Αν μετράει η σιγουριά, τότε μένεις με το αγόρι σου και κόβεις τον άλλον. Αν μετράει το αυθόρμητο χωρίζεις και ζεις τον έρωτα -όσο κρατήσει και όπως πάει.

Βέβαια αυτό το ότι ο άλλος έχει σχέση και απόσταση και θα χωρίσει, δεν το πολυπιστεύω. Μπορεί να λέει την αλήθεια, αλλά έχω ακούσει (και δει) πολλά.
Και όχι, δεν σου λέω ότι δεν μπορείς να έχεις και τα δύο επειδή «δεν είναι το σωστό». Στο λέω επειδή μάλλον θα την πατήσεις, παίζοντας σε διπλό ταμπλό. Πάνω-κάτω όλοι την πατάνε κάποια στιγμή.

ΥΓ.: Η αλήθεια είναι ότι δεν πιστεύω πως είσαι ερωτευμένη με το αγόρι σου. Απλά είναι αυτή η συνήθεια που δεν θέλεις να χαλάσεις.