Ιδέες διακόσμησης: 4 tips για να σταματήσει το σπίτι σας να δείχνει... μονότονο!

Ερμιόνη Σαρρή
Ιδέες διακόσμησης: 4 tips για να σταματήσει το σπίτι σας να δείχνει... μονότονο!

Σίγουρα όλοι οι φίλοι σας θα το ζηλέψουν.

Λόγω του δύσκολου καθημερινού προγράμματος πολλές από εσάς έχετε παραμελήσει κάπως το σπίτι σας και αισθάνεστε τύψεις. Μπαίνετε μέσα και το μόνο που σας προκαλεί είναι θλίψη... αφού έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια αντικείμενα μπροστά σας. Τι θα λέγατε για μία αλλαγή;

Δείτε μερικές ιδέες που έχουμε για εσάς:

Αλλάξτε τα χρώματα: Ακόμη και αν δεν θέλετε να βάψετε κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού, επιλέξτε 2-3 χρώματα που θα δώσουν ζωή στο χώρο σας. Έντονοι χρωματισμοί όπως αυτοί του κίτρινου, του πετρόλ ή του κόκκινου ταιριάζουν στα περισσότερα σπίτια γι΄ αυτό και μη διστάσετε να τους υιοθετήσετε.


Διαλέξτε πρωτότυπους καμβάδες: Οι πίνακες αυτού του είδους αποτελούν μία από τις αγαπημένες τάσεις του φετινού χειμώνα για τη διακόσμηση. Είτε περιέχουν αισιόδοξα γνωμικά είτε πολύχρωμες εικόνες ( που ίσως τις ζωγραφίσατε και εσείς οι ίδιες) να είστε σίγουρες πως θα σας κάνουν να χαμογελάτε καθημερινά.


Αγοράστε λουλούδια: Αγαπήστε τα άνθη ξανά δίνοντας μία νέα πνοή στα δωμάτια του σπιτιού σας. Στο παράθυρο της κουζίνας, δίπλα στην είσοδο, στο κομοδίνο ή ακόμη και στο μπάνιο θα βρουν τη θέση που τους αξίζει. Η μυρωδιά τους θα σας γεμίσει αισιοδοξία ξανά!


Βρείτε έξυπνα αξεσουάρ: Κάνοντας μία βόλτα στα καταστήματα με είδη σπιτιού θα ανακαλύψετε πολύ ιδιαίτερα και χαρούμενα αντικείμενα κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Αναζητήστε ένα χαλάκι μπάνιου με διάφορα μοτίβα ή ακόμα και χρωματιστά είδη κουζίνας και δώστε μία διαφορετική νότα χαράς στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα:

Έκπληξη! Ο καινούργιος κατάλογος ΙΚΕΑ έρχεται με έξτρα περιεχόμενο!