Frank Sinatra: Αυτές ήταν οι γυναίκες που έκλεψαν την καρδιά του!

Frank Sinatra: Αυτές ήταν οι γυναίκες που έκλεψαν την καρδιά του!

Από τη ζωή του μπερμπάντη σταρ πέρασαν μερικές από τις πιο εντυπωσιακές σταρς της εποχής!

Υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές του έρωτα, αλλά και τον υποστήριξε και με τον τρόπο ζωής του. Οι γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι και τη ζωή του μεγάλου αστέρα, Frank Sinatra, ήταν αμέτρητες, με βασικότερους σταθμούς μερικές από τις πιο λαμπερές παρουσίες του Hollywood. Ο τραγουδιστής, με την ερωτική φωνή και τα κομμάτια που αποτέλεσαν το φόντο πολλών ρομαντικών στιγμών αμέτρητων ζευγαριών, τις δεκαετίες του '50 και του '60, δεν ήταν και τόσο... ευαίσθητος και στην προσωπική του ζωή. Όταν τα φώτα έσβηναν, ο απόλυτος σταρ των music halls μεταμορφωνόταν σε έναν αυτοκαταστροφικό, εγωκεντρικό άντρα, που παρασυρόταν από τα πάθη του. Ο Sinatra επιζητούσε τη λατρεία και την επιβεβαίωση των γυναικών και, όταν τα κατακτούσε... εξαφανιζόταν.

53 19743 franksinatranancybarbato 1410566860 35325

Ο πρώτος του γάμος, με την Nancy Barbato διήρκησε μονάχα μέχρι ο Frank Sinatra να κυκλοφορήσει τις πρώτες επιτυχίες του και να απογειώσει την καριέρα του. Όταν έφτασε στο απόγειό του, η Nancy ήταν πλέον για αυτόν πολύ λίγη.

marlened 2 2a211

Ένα σύντομο ειδύλλιο ακολούθησε με την Μarlene Dietrich, ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Nancy.

lana 3 8244c

Η Lana Turner κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και να τον κάνει να απομακρυνθεί από το σπίτι και την οικογένειά του. Συγκατοικούν και ζουν τον έρωτά τους, μέχρι που ο σταρ την εγκαταλείπει φλερτάροντας με μία άσημη ηθοποιό, ενώ στη συνέχεια επιστρέφει και πάλι στην οικογένειά του και την Nancy.

Frank Sinatra and Ava gardner 567299 a6381

Από την τελευταία θα φύγει μια για πάντα, όταν γνωρίζει έναν από τους δυνατότερους έρωτες της ζωής του, την εκθαμβωτική, Ava Gardner. Το ζευγάρι παντρεύεται και ζει επί πέντε χρόνια έναν αρρωστημένο έρωτα, γεμάτο ένταση, ζήλια, απιστία και καταχρήσεις. Φυσικά, οι δυο τους οδηγούνται στο διαζύγιο, με εκείνη να αποκαλύπτει αργότερα πως ποτέ δεν θα χωρίσουν οι δρόμοι τους, και εκείνον να καταρρέει στην είδηση του θανάτου της, το 1990.

bacall 5 f1ce0

Ο Frankie θα μπει σαν σίφουνας και στη ζωή της Lauren Bacall, λίγο πριν το θάνατο του Humphrey Bogart. Tο ζευγάρι κάνει ήδη παρέα με τον Frankie, όταν ο Bogart, θα ανακαλύψει πως έχει προχωρημένο καρκίνο του λάρυγγα. Ο Sinatra τούς επισκέπτεται συχνά και κάτι αρχίζει να γεννιέται ανάμεσα σε εκείνον και την Bacall. Μόλις 14 μήνες από το θάνατο του Bogart, ο Sinatra της κάνει πρόταση γάμου. Το γιορτάζουν στο εστιατόριο Imperial Gardens και όταν ένα κορίτσι έρχεται να τους ζητήσει αυτόγραφα, ο τραγουδιστής υποχρεώνει την Bacall να υπογράψει ως Betty Sinatra. Όταν η τελευταία παραδέχεται δημοσίως τον γάμο τους, εκείνος εξαφανίζεται από τη ζωή της.

monroe 6 fd9b7

Μια σύντομη ερωτική περιπέτεια θα έχει και με τη Marilyn Monroe. Αν και ο Sinatra και η Monroe δεν ήταν ποτέ σταθερό ζευγάρι, ο Frank είχε εξομολογηθεί στο δικηγόρο του ότι ήθελε να την παντρευτεί γιατί «μόνο αν γίνει κυρία Sinatra θα απολαμβάνει το σεβασμό που της αξίζει». Εκείνος τότε του απάντησε: «Η Marilyn είναι τόσο εθισμένη στις ουσίες, ώστε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πεθάνει και να έχει το επίθετό σου». Τελευταία στοιχεία θέλουν η Monroe να πέρασε το τελευταίο βράδυ της ζωής της με τον αρχηγό της μαφίας, Sam Giancana, στην έπαυλη του Sinatra, όπου μεταφέρθηκε με το ιδιωτικό τζετ του τραγουδιστή.

farrow 7 ae02b

Αν και ο Sinatra δεν γοητευόταν από ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας, κανείς δεν περίμενε ότι το 1967 θα παντρευόταν την αέρινη Mia Farrow με τα αγορίστικα, κοντοκουρεμένα μαλλιά. Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε ούτε από τα σχόλια για τα τριάντα χρόνια που τους χώριζαν (εκείνη ήταν 21 χρόνων), ενώ ο Sinatra συχνά έλεγε αστειευόμενος πως «τα ουίσκι που έχω σπίτι μου είναι πιο μεγάλα σε ηλικία από τη Mia». Το μόνο που ήθελε από τη Farrow ήταν να εγκαταλείψει τη δουλειά της. Όταν εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση του Polanski για το Μωρό της Ρόζμαρι, ο Sinatra της κοινοποίησε τα χαρτιά του διαζυγίου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

8 e2726

Το 1976 ο Sinatra παντρεύεται για τέταρτη φορά. Η Barbara, πρώην μοντέλο και showgirl στο Βέγκας, αφιερώνει όλο της το χρόνο στην ηρεμία του. Για να γίνει γυναίκα του, ασπάζεται το ρωμαιοκαθολικισμό. Μάλιστα, ο Sinatra ζητά να ακυρωθεί ο γάμος του με τη Nancy Barbato (ο μόνος από τους τρεις προηγούμενους γάμους του που ήταν θρησκευτικός, καθώς με την Gardner και τη Farrow είχαν κάνει πολιτική τελετή). Ο γάμος ακυρώνεται κι έτσι παντρεύεται την Barbara. Μαζί της οι ερωτικές αταξίες γίνονται παρελθόν. Ο γάμος τους διαρκεί μέχρι το τέλος της ζωής του, στις 14 Μαΐου του 1998.

Πηγή: People