Η Athlenda είναι το νέο it site για τον αθλητικό κόσμο !!!

Η Athlenda είναι το νέο it site για τον αθλητικό κόσμο !!!

Η Ahtlenda του Λάζαρου ήρθε για να συγκεντρώσει τον αθλητικό κόσμο με ένα τρόπο πολύ καινοτομικό.

Πριν λίγες ημέρες μίλησα με τον Λάζαρο και μου είπε για το καινούργιο του δημιούργημα το " Athlenda" όπου είναι πολύ περήφανος και είναι λογικό μιας και είναι πολύ πρωτότυπο και χρήσιμο.

Με κάλεσε να κάνω join και όσο το χάζεψα ενθουσιάστηκα και μιας και μπορείς να μάθεις όλες τις στατιστικές κλπ με ένα κλικ.

Με λίγα λόγια η Athlenda είναι το "Facebook" του αθλητισμού, εκεί που βρίσκονται όλοι οι σκάουτερς, οι μάνατζερ, οι προπονητές , ποδοσφαιριστές, μπασκετικοί και ου το κάθε εξής όλοι online για να επικοινωνούν directly.

Η καινοτομία του Λάζαρου Παπαδόπουλου είναι υπερβολικά σύγχρονη μαζεύοντας ο καθένας όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται από βίντεο, σκορ, ομάδες και τα πάντα όλα. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να ρίξετε εσείς οι ίδιοι μια ματιά στο νέο αυτό πρωτοποριακό σάιτ για να καταλάβετε καλύτερα: www.athlenda.com

1 Μαρτίου έκαναν το επίσημο launching της ιστοσελίδας τους σε Beta version, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, τον Νίκο Σφίνγκο και τον Μανώλη Τσαγκρίδη.

Το πρωτότυπο του σάιτ αυτού είναι ότι δίνεται η δυνατότητα στους ίδιους τους αθλητές να ανεβάσουν και να φτιάξουν το προφίλ τους με τα κατάλληλα Tools ανεβάζοντας τα τοπ βίντεο με τις επιδόσεις τους, και έτσι να μπορούν να μοιραστούν τα highlights τους με τους σκάουτερς, μάνατζερς κλπ.

Εκτός τον άλλων έχει διάφορα beneffits και συγκεντρωμένες πληροφορίες που ανά πάσα στιγμή μπορείς να μάθεις τα πάντα πιο εύκολα και γρήγορα. Αλλά για περισσότερες πληροφορίες μπείτε direct εκεί.