Ζώδια και σεξ: Τι κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο;

Ζώδια και σεξ: Τι κάνει έναν άνδρα ακαταμάχητο;

Λατρεύω τους άνδρες! Μου αρέσει το πώς κινούνται, το πώς κάθονται, το πώς φιλούν. Μου αρέσει, επίσης, να τους ακούω, όταν γκρινιάζουν σαν μωρά γιατί έχασε η ομάδα τους, το πώς προσπαθούν να είναι διακριτικοί (και δεν το καταφέρνουν), όταν με τσεκάρουν από πάνω ως κάτω ή να τους παρακολουθώ να παλεύουν παιχνιδιάρικα με το σκυλί τους. Έχει πλάκα το πώς πιάνουν το τιμόνι, όταν μπαίνουν πραγματικά μέσα στο feeling ενός τραγουδιού, η στάση του σώματος που υιοθετούν όταν ένα καυτό κορίτσι μπαίνει σε ένα χώρο και το πως οι περισσότεροι από αυτούς πραγματικά θέλουν να είναι καλοί εραστές. Τους λατρεύω για το πόσο διαφορετικοί είναι από μένα.
Και μην με παρεξηγείς, αλλά δεν το κρύβω, μου αρέσει ένας άνδρας με six pack και θανατηφόρο κορμί (όπως φαντάζομαι σε αρκετές) αλλά, τα πράγματα που κάνουν έναν άνδρα σέξι, πίστεψε με, έχουν να κάνουν πολύ λίγο με την εξωτερική εμφάνιση.
Η αλήθεια είναι ότι κάθε άνδρας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν ακαταμάχητα γοητευτικό και το συμπάν φρόντισε να του δώσει απλόχερα μέσα από το ζώδιό του.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr