Πώς να φτιάξεις βερνίκι νυχιών μόνη σου!

Κάππη Μελίνα
Πώς να φτιάξεις βερνίκι νυχιών μόνη σου!

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος!

Είσαι σπίτι και χρειάζεσαι επειγόντως μανικιούρ όμως το αγαπημένο σου βερνίκι νυχιών έχει τελειώσει;Έχουμε για εσένα έναν πολύ εύκολο τρόπο να φτιάξεις το δικό σου μανό μέσα σε ελάχιστο χρόνο με τις σκιές ματιών που έχεις στο νεσεσέρ σου!

Αρχικά, πριν ξεκινήσεις φρόντισε να έχεις αφαιρέσει το προηγούμενο χρώμα που είχες και με ένα buffer να έχεις λειάνει την επιφάνεια των νυχιών σου ώστε να τα προετοιμάσεις σωστά για το νέο σου μανικιούρ! Επίσης, αν έχεις αρκετά ενοχλητικά πετσάκια βάλε λίγη κρέμα ή ειδικό λαδάκι ώστε να ενυδατωθούν και να μπορέσεις να τα αφαιρέσεις πιο εύκολα!

nails4

Και τώρα ας δούμε την DIY συνταγή βερνικιού νυχιών!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα διάφανο βερνίκι νυχιών που τοποθετείς συνήθως ως βάση ή top coat και λίγη ποσότητα από τη σκιά που θα χρησιμοποιήσεις ώστε να πετύχεις το ανάλογο χρώμα.

Σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο ρίξε μικρή ποσότητα από το βερνίκι και στη συνέχεια πρόσθεσε λίγη από τη σκιά σου.Ανάμειξέ τα και όταν έχει δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα μπορείς να το απλώσεις στα νύχια σου όπως θα έκανες με οποιοδήποτε άλλο μανό!

annie spratt MUVKrHNMvoQ unsplash

Μέσα λίγα λεπτά έχεις όμορφα περιποιημένα νύχια.Βρες στο Queen.gr πολλά ακόμα DIY tips!

Διάβασε ακόμα:Σήμερα μην κάνεις απλά ένα γρήγορο μπάνιο… Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου