Αν αγαπάς τα ερωτικά μυθιστορήματα πρέπει να διαβάσεις αυτά τα βιβλία της Ana Huang

Τζένη Ντεμιράι
Αν αγαπάς τα ερωτικά μυθιστορήματα πρέπει να διαβάσεις αυτά τα βιβλία της Ana Huang

Τα ερωτικά μυθιστορήματα είναι από τα αγαπημένα μας λογοτεχνικά είδη, όταν έχουμε διάθεση για χαλάρωση και ρομαντισμό. 

Το Tikok έχει μπει δυναμικά στον κόσμο της λογοτεχνίας και αυτό μπορεί να επηρεάζει όχι μόνο τα μυθιστορήματα που οι βιβλιοφάγοι αυτού του κόσμου επιλέγουν να διαβάζουν αλλά και τους συγγραφείς που ακολουθούν πιστά σε κάθε τους βήμα.

Μία τέτοιου είδους συγγραφέας φαίνεται να έχει γίνει η Ana Huang, η οποία μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει καταγωγή από την Κίνα και έχει ταλέντο στη συγγραφή ερωτικών μυθιστορημάτων.

H 32χρονη έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές όσων αγαπούν τα ανάλαφρα ερωτικά μυθιστορήματα, τα οποία πάντα έχουν happy end αλλά και πολλές ανατροπές. Βιβλία της Huang έχουν φτάσει στην πρώτη θέση των best sellers του Publishers Weekly και του Amazon, γεγονός που επισφραγίζει την προτίμηση που έχει δείξει το κοινό στο έργο της.

Αν και η πρώτη σειρά μυθιστορημάτων της «If Love» κυκλοφόρησε το 2020, η Huang άρχισε να σημειώνει μεγάλη επιτυχία το 2021, με τη σειρά «Twisted». Τα βιβλία που διηγούνται τις ερωτικές ιστορίες τεσσάρων φίλων αγαπήθηκαν από το κοινό και αποτελούν μέχρι και σήμερα μία από τις επιλογές αρκετών creators που προτείνουν βιβλία στο BookTok.

Το κάθε βιβλίο είναι αφιερωμένο στην ιστορία αγάπης μίας από τις τέσσερις φίλες.

https://www.instagram.com/p/Cgg-yvBL_MC/

Συγκεκριμένα:

Το «Twisted Love» διηγείται την ιστορία της Ava Chen, μίας απελευθερωμένης κοπέλας με παιδικά τραύματα που τη στοιχειώνουν. Η Ava βρίσκεται παγιδευμένη στα συναισθήματα που της δημιουργούνται για τον φίλο του αδερφού της Alex Volkov, ένα «κακό» παιδί που δεν έχει χώρο στη ζωή του για έρωτες.

twisted-love.jpg

Πηγή: klidarithmos.gr

Το «Twisted Games» διηγείται την ιστορία της Bridget von Ascheberg μίας πριγκίπισσας που ερωτεύεται τον σωματοφύλακά της, Rhys Larsen, αλλά καλείται να απαρνηθεί τα συναισθήματά της λόγω του καθήκοντος που της ζητά να κάνει ‘έναν γάμο με γνώμονα το πολιτικό συμφέρον.

twisted-games.jpg

Πηγή: klidarithmos.gr

Το «Twisted Hate» τοποθετεί στο επίκεντρο την Jules Ambrose και την ιστορία μίσους και πάθους με τον Josh Chen, τον αδερφό της Ava Chen. Σε αυτή την ιστορία, η πρωταγωνίστρια δεν έχει καιρό για έρωτες και ρομαντισμούς καθώς είναι πολύ απασχολημένη με τα όνειρά της στον επαγγελματικό τομέα. Μία παθιασμένη νύχτα με τον Josh, όμως, είναι αρκετή για να αρχίσει μία ιστορία που δεν έχει δεσμεύσεις και ζήλιες ή τουλάχιστον, όχι στην αρχή.

twisted-hate.jpg

Πηγή: klidarithmos.gr

Τέλος, το «Twisted Lies» διηγείται την ιστορία της γλυκιάς και ντροπαλής Stella Alonso και του γοητευτικού και επικίνδυνου Christian Harper. Οι δυο τους ξεκινούν ως γείτονες και δημιουργούν μία ατμόσφαιρα γεμάτη πάθος, που παραβιάζει κανόνες και γεννά τον έρωτα.

twisted-lies.jpg

Πηγή: klidarithmos.gr

Πηγή κεντρικής εικόνας: @authoranahuang