The Woman in Me: Έγινε Νο1 σε πωλήσεις σε μία μέρα και η Britney Spears το γιορτάζει

Τζένη Ντεμιράι
The Woman in Me: Έγινε Νο1 σε πωλήσεις σε μία μέρα και η Britney Spears το γιορτάζει

24 ώρες ήταν αρκετές για να δείξουν τη θερμή τους υποστήριξη οι φανς της Britney Spears, αγοράζοντας το βιβλίο της The Woman in Me.

Το βιβλίο της Britney Spears, The Woman in Me, έγινε η No1 σε πωλήσεις αυτοβιογραφία διασήμου, καταφέρνοντας να ξεπεράσει ακόμα και το Spare του πρίγκιπα Harry, το οποίο κυκλοφόρησε νωρίτερα το 2023.

Η ίδια η Britney θέλησε να ενημερώσει τους fans της για την ευχάριστη εξέλιξη, αναρτώντας μία δημοσίευση στο Instagram με το εξώφυλλο του The Woman in Me και γράφοντας «Συμβαίνει ✨🤓📖 !!! Το βιβλίο μου είναι τα απομνημονεύματα διασημοτήτων με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία και είναι μόνο η 1η μέρα !!! Ευχαριστώ τους θαυμαστές που με υποστήριξαν τόσο πολύ !!! Σας αγαπώ όλους».

https://www.instagram.com/p/CyziprzLThu/

Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Britney Spears είχε κεντρίσει όλα τα βλέμματα, από τον Φεβρουάριο του 2022 που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του, παρά το γεγονός ότι μέχρι και μία εβδομάδα πριν από αυτή, δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας πολλές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο.

Ωστόσο, η πορεία της ζωής της διάσημης pop star, ο πρόσφατος χωρισμός της, η περιπέτεια με την διεκδίκηση της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, το #freebritney αλλά και οι ανησυχητικές για κάποιους αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας είχαν από καιρό προϊδεάσει ότι αυτό το βιβλίο δεν θα μιλά για φήμη και λάμψη αλλά για σκοτάδι, πόνο και απόρριψη.

The Woman in Me: 5 πράγματα που μάθαμε από την αυτοβιογραφία της Britney Spears

Ποια είναι τα βασικά σημεία του βιβλίου

Η Britney, ή καλύτερα, ο φημολογούμενος συγγραφές του βιβλίου Sam Lansky, ξεκινάει την αφήγηση από τα πρώτα χρόνια ζωής της γυναίκας που έμελλε να βαφτιστεί από τον κόσμο της μουσικής ως «πριγκίπισσα της pop».

Γίνεται αναφορά στην πρώτη της φορά με έναν φίλο του αδερφού της στα 14, στη γνωριμία με τον Justin Timberlake αλλά και στην εκτίναξη της φήμης της στα 17 της με το Baby One More Time και το Oops!... I Did It Again.

Μίλωντας για τη σχέση της με τον Timberlake, εξομολογείται ότ δε θα ήθελε να προχωρήσει στην άμβλωση του παιδιού αλλά το έκανε, σκεπτόμενη ότι θα αποκτούσαν μαζί οικογένεια αργότερα. Στο ίδιο κεφάλαιο βέβαια, η 41χρονη εξομολογείται πως οι παπαράτσι έπιασαν πολλές φορές τον 20χρονο τότε Justin με άλλες ενώ η ίδια τον είχε ακούσει και στο τηλέφωνο να καμαρώνει για την διάσημη την οποία έριξε στο κρεβάτι του ενώ ήταν ζευγάρι μαζί της.

Books Britney Spears

Στη ζωή της Spears μετά τον χωρισμό μπήκε ο χορευτής Kevin Federline, ο οποίος περιγράφεται ως ένας άντρας που τον ενθουσίασε όλη αυτή η δόξα και η δύναμη ενώ η Britney έχει ήδη μπει στη χρήση του φαρμάκου Adderall. Η Briney γίνεται μαμά αλλά η επιλόχειος κατάθλιψη τη γεμίζει θλίψη, φτάνει να ξυρίσει το κεφάλι της – ο δικός της τρόπος για να πει στον κόσμο f*** you, η επίθεση με ομπρέλα σε παπαράτσι για να καταλήξουμε στο μεγάλο πρόβλημα της pop star: Στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας και της ζωής της, η Britney δεν είχε την υποστήριξη της οικογένειάς της. Αντίθετα, η ίδια έχασε την κηδεμονία των παιδιών της και μπήκε στην κηδεμονία του πατέρα της.

Επιπλέον, στο βιβλίο γίνονται εκτενείς αναφορές στην οικογένεια της Britney, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην «καταχρηστική» κηδεμονία της, η οποία άνηκε στον πατέρα της, Jamie Lynn, για 13χρονια μετά την ενηλικίωσή της.

Εκτός αυτού, η Britney άνοιξε την καρδιά της και εξομολογήθηκε ότι αισθανόταν πως η μητέρα αλλά και η αδερφή της την εκμεταλλεύονταν και την έβλεπαν σαν την χρυσή κότα.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε εκτενώς στα παιδιά της, παρά το γεγονός ότι τους αφιέρωσε το βιβλίο.

Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

Όσα η Britney έγραψε για τον Sam Asghari πριν χωρίσουν

Αίσθηση, ακόμα, προκάλεσε το γεγονός ότι η Britney, χαρακτηρίζει τον Sam Asghari εντός της αυτοβιογραφίας της «δώρο θεού», κάνοντας μας να αναρωτηθούμε αν τώρα, μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε ο ίδιος τον περασμένο Αύγουστο, συνεχίζει να έχει την ίδια άποψη.

«Εκτιμώ το πόσο σταθερός είναι. Μου αρέσει που δεν πίνει καν», αναφέρεται στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου. Ενώ σε άλλο σημείο τονίζει ότι πως συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι Slumber Party, τον Οκτώβριο του 2016, κατάλαβε αμέσως ότι τον ήθελε στη ζωή της.

«Η χημεία ανάμεσά μας ήταν τρελή. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον», γράφει, ενώ μιλά και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο 29χρονος γυμναστής στην απόφασή της να μιλήσει για την 13χρονη κηδεμονία της. Στεκόμενος δίπλα της και κρατώντας την από το χέρι στο δικαστήριο του 2021, έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του.

People Britney Spears