Save Your Hood Festival: Μια γιορτή αφιερωμένη στον πηγαίο εθελοντισμό στις 19 Νοεμβρίου

Save Your Hood Festival: Μια γιορτή αφιερωμένη στον πηγαίο εθελοντισμό στις 19 Νοεμβρίου

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 11:00 με μια μεγάλη εθελοντική δράση.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Εθελοντικό κίνημα Save Your Hood καλεί όλους να συμμετέχουν στο 3ο Save Your Hood Festival, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του εκεί που όλα ξεκίνησαν, στον οικισμό Γ. Παπανδρέου στα Τουρκοβούνια Αττικής!

Ελάτε να γιορτάσουμε όσα καταφέραμε όλοι μαζί τη χρονιά που πέρασε με ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στον πηγαίο εθελοντισμό και σε κάθε πολύτιμο κρίκο της αλυσίδας που λέγεται Save Your Hood!

Copy of Copy of Copy of 2nd TRASH FESTIVAL - 3

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 11:00 με μια μεγάλη εθελοντική δράση, που θα επιχειρήσουμε να καθαρίσουμε όλα τα βεβαρημένα από τα σκουπίδια σημεία του λόφου, να τοποθετήσουμε ταμπέλες για την ευαισθητοποίηση των επισκεπτών καθώς και επιπλέον κάδους απορριμμάτων.

400749907_329934552992845_5915949409309965307_n.jpg

Παράλληλα, θα ξεκινήσει συλλογικό μαγείρεμα με την Κοινωνική Κουζίνα "ο Άλλος Άνθρωπος" ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ωραίο και γεμάτο αγάπη γεύμα! Φυσικά, το γεύμα μας θα συνοδεύεται από μουσική και τούρτα που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από ένα πάρτυ γενεθλίων!

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν workshops για ενήλικες και παιδιά, γύρω από την κυκλική οικονομία, τα οργανικά απόβλητα και την επικονίαση, από την ομάδα του SYH, την μη κερδοσκοπική οργάνωση InCommOn και την περιβαλλοντική οργάνωση Αστική μέλισσα.

Απαραίτητα εφόδια: άνετα ρούχα, γάντια εργασίας, παγούρια και την καλύτερη διάθεση!!!

Σημείο συνάντησης: