O «Μαύρος Πάνθηρας» του Δημήτρη Κατριβέση επιστρέφει με νέο concept

Νέλλη Καλαμαρά
O «Μαύρος Πάνθηρας» του Δημήτρη Κατριβέση επιστρέφει με νέο concept

Το La Pantera Negra είναι ξανά γεγονός και φέρνει μαζί του όλες τις γευστικές συγκινήσεις που αγαπήσαμε στο εμβληματικό εστιατόριο αυτή τη φορά στην πόρτα μας.

Δεν υπάρχει ενεργός foodie στην πόλη που να μη θυμάται το εμβληματικό La Pantera Negra του Δημήτρη Κατριβέση στην Πλάκα και την sui generis μαγειρική φιλοσοφία του. Σήμερα το ιδιαίτερο αυτό project επιστρέφει με νέο concept και έρχεται στο σπίτι ή το γραφείο μας. Φρέσκιες πρώτες ύλες και απρόσμενες μίξεις αναβαθμίζουν την εμπειρία delivery, για να απολαμβάνουμε πιάτα με άποψη και χαρακτήρα, που δεν προϋποθέτουν «κράτηση» αλλά λίγα μόνο clicks.

Αστική πολυτέλεια και υλικά του Αιγαίου ενώνονται σε μία νέα άφιξη στο Κολωνάκι

Dhmhtrhs-Katribeshs.jpg

Τι είναι όμως η "LPN" εμπειρία; «Φτιάχνουμε φαγητό με αγάπη» λέει ο σεφ, Δημήτρης Κατριβέσης. Η φιλοσοφία του La Pantera Negra προσεγγίζει το φαγητό όχι ως μοναδική ανάγκη για να τραφεί το σώμα, αλλά και ως μία πηγή έμπνευσης για το πνεύμα. Ο συνδυασμός ιαπωνικής και περουβιανής κουζίνας δημιουργεί μια συμφωνία γεύσεων, αρωμάτων και συστατικών και από τους δύο πολιτισμούς. Αυτή η γαστρονομική mistura προσφέρει μια γευστική εμπειρία που ξεπερνά σύνορα και ενώνει κόσμους. Βασιζόμενος στην πολυετή του εμπειρία σε high-end εστιατόρια παγκοσμίως, ο Δημήτρης Κατριβέσης εμποτίζει τις γεύσεις του La Pantera Negra με τη δημιουργική του «τρέλα», με αποτέλεσμα πιάτα που είναι ταυτόχρονα τολμηρά και εκλεπτυσμένα.

Η επιστροφή του Θοδωρή Παπανικολάου απογειώνει την ιταλική κουζίνα στα βόρεια προάστια

The-Japanese-Smash-Burger_La-Pantera-Negra.jpg

Nikkei ceviche, Japanese smash burger ή Orzo La Pantera Negra a.k.a. το signature dish του "LPN"; Η δημιουργική κάρτα που έχει σχεδιάσει ο Δημήτρης Κατριβέσης ξεδιπλώνεται μέσα από 30 επιλογές σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά. Στα highlights περιλαμβάνονται τα περίφημα ceviche του σεφ, τα Peruvian bowls, τα signature bao buns αλλά και το γευστικά μοναδικό burnt cheesecake με dulce de leche.

Orzo-La-Pantera-Negra.jpg

Chef’s signature sauces

Ανακαλύπτουμε τα μαγικά «μπουκαλάκια» που κλείνουν μέσα τους τις τρεις σάλτσες που για πρώτη φορά υπογράφει ο Δημήτρης Κατριβέσης. Beetroot ketchup, Pineapple Sriracha Mayo και Lemon Honey Miso θα μετατρέψουν κάθε γεύμα σε εμπειρία, ενώ τα προσεγμένα cocktails έρχονται να συμπληρώσουν το γευστικό παζλ. Με σπιρτάδα και χαρακτήρα για κάθε στιγμή, τα Pisco Negroni, Bramble, Pornstar και πολλά ακόμη πικρά και δυνατά, φρουτώδη ή γλυκόξινα, καταφθάνουν στην πιο δημιουργική συσκευασία για ένα άτυπο happy hour ή ένα πάρτι με φίλους στο σπίτι.

Info: www.lapanteranegra.gr . Διαθέσιμο μέσα από τις πλατφόρμες delivery – Efood, Wolt και Box. Το La Pantera Negra εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Αθήνα.