To Burlesque είναι για τα Σίδερα

To Burlesque είναι για τα Σίδερα

Και, συγκεκριμένα για τα Σίδερα Χαλανδρίου, εκεί που βρίσκεται το Decco όπου η σχεδιάστρια μόδας Elena Vorrea παρουσιάζει τη συλλογή «Burlesque» στο πλαίσιο της εξόδου της ομότιτλης ταινίας στους κινηματογράφους. 

Την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο Dekko Club η σχεδιάστρια μόδας Elena Vorrea θα παρουσιάσει ένα fashion show εμπνευσμένο από τη μουσική και την ατμόσφαιρα της ταινίας «Burlesque» με πρωταγωνίστριες της Cher και Christina Aguilera. Οι δημιουργίες που θα παρουσιάσει η Elena Vorrea είναι οι glam sexy κορσέδες της και συγκεριμένα τη συλλογή «Burlesque» έχει σχεδιαστεί ειδικά για το show με βάση τα εντυπωσιακά κοστούμια της ταινίας.

Η παρουσίαση θα γίνει με μουσική επένδυση το ομότιτλο soundtrack, ενώ στο μοναδικό show θα συμμετάσχει και η Σχολή Musical P.M.P.T. (Professional Musical Theatre Performance - by Sia Koskina) με μια πρωτότυπη χορογραφία-έκπληξη και ντυμένη με κοστούμια από την Elena Vorrea. Tην επιμέλεια του μακιγιάζ θα έχουν οι make up artists καταστημάτων Sephora, τα οποία διαθέτουν σε αποκλειστικότητα και τα νέα αρώματα της Christina Aguilera.

Dekko Club
Λεωφ. Κηφισίας 7
Σίδερα Χαλανδρίου
Τηλ: 210 6898560-1