10 τραγούδια που θα σε βοηθήσουν να ξεσπάσεις όταν δεν έχεις διάθεση

Παυλίνα Μητροφάνη
10 τραγούδια που θα σε βοηθήσουν να ξεσπάσεις όταν δεν έχεις διάθεση

Δεν μπορεί να είναι πάντα η διάθεσή σου καλή. Αν είσαι λυπημένη και έχεις την ανάγκη να ξεσπάσεις, πάτα το play και άφησε τη μουσική...να κάνει τη δουλειά της!

Το ιδανικό για όλους μας είναι μια όμορφη ζωή με χαμόγελα και ευτυχία, αλλά καλώς ή κακώς αυτό δε γίνεται. Η ζωή έχει τα πάνω της, αλλά έχει και τα κάτω της και αν μας ρωτάς αυτό το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό μιας και πιστεύουμε στη φράση: «Δεν είναι όλα ρόδινα σε αυτή τη ζωή».

Καλούμαστε να περάσουμε από διάφορα στάδια της ζωής μας: από λύπες, από στενόχώρια, από δοκιμασίες και μια κοινή που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί ξεκίνησε πριν 2,5 χρόνια με τον ιό Covid19!

5 music apps για να χαλαρώνεις κάθε βράδυ & να κοιμάσαι σαν πουλάκι

Μια playlist για τις ημέρες που δεν έχεις διάθεση

Όλα τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά και αληθινά μιας και πηγάζουν από μέσα μας και δεν πρέπει να τα κρύβουμε είτε είναι χαράς, είτε…λύπης. Είναι υγεία το να δείχνεις τα συναισθήματά σου και να ξεσπάς, ναι ακόμη και αν σου έρθει να κλάψεις.

Πρέπει να βγάζουμε όλα όσα νιώθουμε μέσα μας και να αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο να αντιδράσει όπως εκείνος νιώθει, και να τον αφήσουμε αν θέλει να κλάψει…να κλάψει και να μην καταπιέζουμε αυτό το συναίσθημα.

Επειδή λοιπόν, είναι εντάξει το να υπάρχουν φορές που δεν είσαι καλά ή η διάθεσή σου είναι κάπως πεσμένη σου έχουμε φτιάξει μια playlist με τραγούδια που θα σε βοηθήσουν να ξεσπάσεις. Thank me later!

Duncan Laurence - Arcade (slowed+lyrics)

Let Me Down Slowly (slowed + rain)

Tom Odell - Another Love (Lyrics)

thinking about the memories (sad songs to cry to - slowed + reverb)

Adele - Easy On Me (Official Video)

Imagine Dragons - Wrecked (Official Music Video)

Imany - You Will Never Know (Live at The Casino de Paris)

Bleeding Love

Love Story

Kelly Clarkson - Because Of You (VIDEO)