Τα γυρίσματα του «And Just Like That 3» ξεκίνησαν και μάθαμε ποιο είναι το νέο μέλος του cast

Τζένη Ντεμιράι
Τα γυρίσματα του «And Just Like That 3» ξεκίνησαν και μάθαμε ποιο είναι το νέο μέλος του cast

And Just Like That, έφτασε η ώρα για την τρίτη σεζόν του spin off του «Sex and the City».

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν του «And Just Like That» όπως μας ενημέρωσε η Sarah Jessica Parker με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός επιστρέφει ως Carrie και φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί με αυτή την ιδέα αλλά και όλα όσα έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Αναρτώντας μία εικόνα με το σενάριο η τηλεοπτική Carrie Bradshaw έγραψε στην περιγραφή «Εδώ είμαστε», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η επιστροφή στη συγκεκριμένη δουλειά είναι γεγονός.

https://www.instagram.com/p/C6b5jH5O2Gr/

Το νέο μέλος του cast

Στην επερχόμενη σεζόν της spin off σειράς του «Sex and the City» πρόκειται να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο μέλος στο cast, το οποίο θα σταθεί στο πλάι των Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon.

Μετά την αποχώρηση της Sara Ramírez (Che Diaz) και της Karen Pittman (Nya Wallace), «επιστρατεύτηκε η Rosie O'Donnell με σκοπό να υποδυθεί έναν νέο χαρακτήρα που ονομάζεται Mary σε ένα επεισόδιο με τίτλο «Outlook Good».

Η κωμικός δημοσίευσε μία φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram μέσω της οποίας δημοσιοποίησε και τη συμμετοχή της στη σειρά. Πρόκειται για μία εικόνα όμοια με εκείνη που ανήρτησε και η Parker. Μέσω αυτής η ηθοποιός έκανε φανερό και το γεγονός ότι θα ονομάζεται «Mary».

https://www.instagram.com/p/C6cObwDJ6VB/

Μπορεί τίποτα άλλο να μην είναι γνωστό για τον ρόλο της, ωστόσο, το κοινό που την ακολουθεί στο Instagram άρχισε να κάνει υποθέσεις σχετικά με την πλοκή και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να εμπλακεί σε αυτή.

Κάποιος αναρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας της Mary είναι θεραπεύτρια, ενώ πολύ ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν την ανυπομονησία τους να την δουν στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/C6cO-hDp79j/