Κέρδισε μία θεραπεία προσώπου Total Plasma Lift!

Ερμιόνη Σαρρή
Κέρδισε μία θεραπεία προσώπου Total Plasma Lift!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας το queen.gr σoυ δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο ιδιαίτερα δώρα που επέλεξε ειδικά για εσένα. Ποια είναι, λοιπόν, η έκπληξη που μπορείς να διεκδικήσεις σήμερα;

Το πρόσωπό σου είναι το βασικότερο μέσο έκφρασης των συναισθημάτων σου!

Είναι η εικόνα σου, μέσα από την οποία πηγάζει η εσωτερική σου ομορφιά. Για το λόγο αυτό πρέπει να το φροντίζεις ιδιαίτερα και να του προσφέρεις την περιποίηση που του αξίζει.

Επειδή, όμως, ο χρόνος τρέχει και εσύ κάθε μέρα γίνεσαι και λίγο μεγαλύτερη, ανακαλύψαμε τη θεραπεία που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη νεανική σου όψη και σου την κάνουμε δώρο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και να διεκδικήσεις ένα Total Plasma Lift από την Cosmetic Derma Medicine!

Πρόκειται για μία πραγματικά καινοτόμα νέα θεραπεία και αποτελεί την απόλυτη

μη επεμβατική λύση για να αποκτήσεις το αψεγάδιαστο και λαμπερό πρόσωπο που ονειρεύεσαι!

Υπάρχει τρόπος να πεις «αντίο» στις ρυτίδες, χωρίς χειρουργική επέμβαση και νυστέρι;

Και όμως, το νέο πρωτόκολλο ανάπλασης και αντιγήρανσης Total PlasmaLift συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη δύο ήδη πρωτοποριακών θεραπειών, του Fractional Laser και της αυτόλογης θεραπείας βλαστοκυττάρων - PRP.

Η δύναμη του laser, ενωμένη με τη δύναμη των βλαστοκυττάρων, κάνουν τη θεραπεία Total PlasmaLift την πιο δημοφιλή, με εντυπωσιακά αποτελέσματα βαθιάς, ολικής ανάπλασης και αναδόμησης του δέρματος του προσώπου.

Η θεραπεία Total PlasmaLift ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Έπειτα ακολουθεί η μη ενέσιμη αυτόλογη θεραπεία βλαστοκυττάρων PRP, που χρησιμοποιεί τις αναπλαστικές και επανορθωτικές ιδιότητες των αυξητικών παραγόντων των δικών μας αιμοπεταλίων. Σε συνδυασμό, η εφαρμογή της θεραπείας ενισχύει την επούλωση και σύσφιξη της επιδερμίδας, την παραγωγή νέου κολλαγόνου, σβήνει απόλυτα φυσικά από το πρόσωπό μας, λεπτές ρυτίδες και ουλές ακμής, χαρίζοντας ελαστικότητα, φρεσκάδα και λάμψη! Διαρκεί μόλις 40 λεπτά και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!