Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε τα πιο stylish δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας από την Toi&moi!

Ερμιόνη Σαρρή
Διαγωνισμός Mothersblog: Κερδίστε τα πιο stylish δώρα για τη Γιορτή της Μητέρας από την Toi&moi!

Μητέρα. Μια λέξη πολύτιμη που κρύβει μέσα της την πιο ιερή αξία της ζωής. Εμείς οι μανούλες γνωρίζουμε καλά τη σημασία της μητρότητας και ξέρουμε πόσο απαιτητική είναι η καθημερινότητα μιας μαμάς. Τι πιο όμορφο, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας από το να του προσφέρουμε ένα όμορφο δώρο με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας;

Αλήθεια, εσείς τι δώρο θα θέλατε να πάρετε για να απολαύσετε πιο πολύ τη ξεχωριστή αυτή γιορτή; Σίγουρα θα εκτιμήσετε το «σ’ αγαπώ» και τα «χρόνια πολλά» που σας πουν τα παιδάκια σας στις 14 Μαΐου, ωστόσο, ένα stylish δώρο για τον εαυτό σας, θα ανανεώσει ακόμη περισσότερο τη διάθεσή σας. Άλλωστε, το αξίζετε!

Τι θα λέγατε να βρίσκατε ένα fashion σύνολο; Το Καλοκαίρι πλησιάζει και γνωρίζετε καλά ότι κάθε μαμά έχει ανάγκη να αναβαθμίσει τη γκαρνταρόμπα της και το look της.

Μοναδικά Toi&moi δώρα για τις πιο fashion απαντήσεις!

Για να σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό δώρο για εσάς, η Toi&moi και το Mothersblog.gr σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα! Τα βήματα είναι απλά: Μπείτε στη σελίδα του Mothersblog.gr στο facebook, κάντε share την φωτογραφία και αφήστε ένα comment σχετικά με το ποιο πιστεύετε ότι είναι το πιο stylish, cool και chic outfit για μία σύγχρονη μητέρα.

Η συντακτική ομάδα του mothersblog.gr θα επιλέξει τις 5 πιο fashion απαντήσεις και οι τυχερές ή οι τυχεροί θα κερδίσουν υπέροχα, fashion δώρα!

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό από τις 8 έως τις 14 Μαΐου και κερδίστε από μία δωροεπιταγή των 150 ευρώ στα καταστήματα Toi&moi!

Και μην ξεχνάτε: Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε τη σημαντική εκείνη ημέρα, αξίζει να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας για να γιορτάσετε!

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr