Τhe Jewelry Issue

Διονυσία Καλαποθαράκου
Τhe Jewelry Issue

Το online περιοδικό της PANDORA είναι η νέα «Βίβλος» στην οποία ορκίζονται όλες οι fashionistas.

SPR17 RADIANT BLOOM 01 Copy
Trend 2
Untitled
SPR17 RADIANT BLOOM 04 Copy
Trend 3

Μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές του «Sex & The City» είναι εκείνη που περιγράφει η Carrie Bradshaw τις πρώτες της μέρες στην Νέα Υόρκη: «Καμιά φόρα δεν είχα λεφτά για να φάω, τα έδινα για να αγοράσω την Vogue και περνούσα τις ώρες μου μελετώντας την», έλεγε η πρωταγωνίστρια. Μπορεί να είναι μία πρόταση που μας φαίνεται υπερβολική, αλλά περιγράφει –μέσα από ένα λίγο ακραίο τρόπο- την άξια που έχουν τα περιοδικά για όποιον αγαπάει την μόδα. Είναι ένας φάρος έμπνευσης και δημιουργικότητας σε μία θάλασσα μονοτονίας και ρουτίνας.

Τα τελευταία χρόνια μπορεί η αίσθηση του χαρτιού και η μυρωδιά των φύλλων να μην είναι συνώνυμο της ύπαρξης των περιοδικών μόδας, καθώς πάρα πολλά από αυτά έχουν γίνει ιντερνετικά και τα βλέπουμε μέσα από την οθόνη του τάμπλετ μας και του υπολογιστή μας, αλλά η ουσία των magazines παραμένει αναλλοίωτη. Και το «PANDORA Magazine», το οnline περιοδικό της PANDORA, μας βοήθησε να την ξαναθυμηθούμε. Στον συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο βλέπουμε editorials μόδας, ενημερωνόμαστε για τα πιο πρόσφατα fashion trends και βλέπουμε την glossy πτυχή των κοσμημάτων μέσα από τη εικαστική ματιά των έμπειρων συνεργατών του brand που επιμελούνται την εικόνα και το αισθητικό αποτέλεσμα πίσω από τις σελίδες... ε με συγχωρείς τα κλικς εννοούσα, του περιοδικού.

Στο τελευταίο τεύχος ταξιδέψαμε πάνω σε ροζ συννεφάκια, όχι επειδή είμαστε ρομαντικές υπάρξεις, αλλά επειδή μέσα από τα συγκεντρωτικά fashion θέματα του PANDORA Magazine, αποκωδικοποιήσαμε μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για αυτή την σεζόν, αυτήν του ροζ χρώματος. «Χαριτωμένο παστέλ ή έντονο κερασί, το ροζ κλέβει την παράσταση. Αντέγραψε τα looks της πασαρέλας και δώσε τους την προσωπική σου πινελιά, συνδυάζοντάς σοφιστικέ, λαμπερά κοσμήματα», μας συμβούλευσε το αντίστοιχο θέμα του τεύχους και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην το εφαρμόσουμε. Ήδη χαιρόμαστε που είμαστε στα μισά της άνοιξης και ο ρομαντικός εαυτός μας έχει βγει στην επιφάνεια.

Τα σύμβολα PANDORA από μασίφ ασήμι 925 με κυβική ζιρκόνια, και είναι ο πιο cute τρόπος που μπορούμε να φανταστούμε για να φορέσουμε το trend. Το ίδιο και τα δαχτυλίδια με ροζ κρύσταλλα και floral σχέδια. Αν πάλι θες να σπάσεις την ροζ μονοχρωμία που διαβάζεις στο τεύχος, μπορείς να μπλέξεις εντυπωσιακά κοσμήματα PANDORA με πέτρες, με μονόχρωμα ασημένια με περίτεχνα σχέδια. Το mix & match εφαρμόζεται τόσο στα bling-blings όσο και στα ρούχα με την ίδια αρμονία και παρόμοιο stylish τρόπο.

Η Vera Wang έχει πει πως «δεν έχει σημασία από που είναι κάποιος. Ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο μέρος μπορείς να διαβάσεις περιοδικά, να μπεις στο ίντερνετ και να αναπτύξεις την δική σου αίσθηση του στυλ. Πότε μην παίρνεις κάποιον, πελάτη ή συνεργάτη, για δεδομένο», αποδεικνύοντας μας για ακόμα μια φορά πως αυτού του είδους τα αναγνώσματα μπορούν μόνο να σε κάνουν καλύτερη, να διευρύνουν τα όρια της φαντασίας σου να σε βοηθήσουν να ταξιδέψεις –νοητά- μαζί τους! «Οn the cover of a magazine» (Madonna, Vogue, 1990).

Info: www.pandorashop.gr
www.pandora.net
www.facebook.com/PandoraGreece