5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Γωγώ Φούντα
5 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από το μπάνιο σου

Ποια γυναίκα δεν θέλει μία όμορφη και υγιή επιδερμίδα; Επειδή όλες προσπαθούμε να φροντίζουμε το σώμα μας και να ακολουθούμε μία καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, συγκεντρώσαμε τα προϊόντα που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπουν από το μπάνιο σου, για να μην καταλήξεις με δεκάδες άχρηστα καλλυντικά. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι να δίνεις βάση στην ενυδάτωση και την περιποίηση του δέματός σου.

Αμυγδαλέλαιο!

Είναι το «δώρο» που σου χαρίζει απλόχερα η φύση και μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και βοηθάει στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος, προστατεύοντας από την ξηρότητα και την αφυδάτωση. Χρησιμοποίησέ το για να δυναμώσεις τα μαλλιά σου, να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους, να θρέψεις τις βλεφαρίδες σου και να ενυδατώσεις το σώμα σου. Τώρα, το Καλοκαίρι, έχεις έναν ακόμη λόγο για να το βάλεις στο μπάνιο σου: Δρα θεραπευτικά στο ηλιοκαμένο δέρμα!

Zewa Exclusive Almond Milk

Είναι το μοναδικό πράγμα που δεν λείπει ποτέ από κανένα μπάνιο! Το χαρτί υγείας έχει πολλές και διαφορετικές χρήσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για να στεγνώσουμε το πρόσωπό μας, αν δεν έχουμε καθαρή πετσέτα. Το απαλό άγγιγμα του Zewa Exclusive Almond Milk είναι ιδανικό για να περιποιηθείς το σώμα σου. Φροντίζει μοναδικά την επιδερμίδα σου ενώ το πολυτελές άρωμα της λοσιόν αμυγδάλου το καθιστά μοναδικό. Είναι η καθημερινή πολυτέλεια που χρειάζεται κάθε κορίτσι!

Ενυδατική με αντηλιακή προστασία

Καλοκαίρι και Χειμώνα πρέπει να φοράμε όχι μόνο την ενυδατική μας, αλλά και το αντηλιακό, για αυτό και ιδανική επιλογή είναι μία κρέμα που συνδυάζει και τα δύο. Μην ξεχνάς ότι ο ήλιος ευθύνεται για τη γήρανση του δέρματος και κυρίως του προσώπου, το οποίο είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και εκτίθεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματός μας στον ήλιο. Η βλαβερή ακτινοβολία προκαλεί επίσης πανάδες και καφέ κηλίδες που μπορεί να «χαλάσουν» την όψη του αψεγάδιαστου προσώπου σου. Μια ενυδατική με δείκτη spf, λοιπόν, είναι κατάλληλη για να ενυδατωθείς και να προστατευτείς.

Μάσκα ομορφιάς

Είναι το μυστικό για να ενυδατώσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου και πρέπει να αφιερώνεις λίγο χρόνο μία φορά την εβδομάδα, για να την εφαρμόζεις. Ανάλογα με αυτή που θα επιλέξεις-ή θα φτιάξεις η ίδια με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου- μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές σου ανάγκες, όπως η σύσφιξη, η αναδόμηση ή η λάμψη! Μην ξεχνάς ότι πριν την εφαρμόσεις πρέπει να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου και να κάνεις απολέπιση, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα σου να απορροφήσει ευκολότερα τα ευεργετικά συστατικά της!

Scrub

Μήπως το δέρμα σου δείχνει θαμπό; Μπορεί η επιδερμίδα μας να ανανεώνεται καθημερινά και νέα κύτταρα να γεννιούνται, όμως μπορούμε και εμείς να τη βοηθήσουμε. Η απολέπιση είναι ιδανική για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα του και να διατηρήσεις το δέρμα σου νεανικό και φρέσκο. Διεγείρει την επιφάνεια του δέρματος, ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών! Όταν χρησιμοποιείς το scrub σου, προσπάθησε να κάνεις απαλές κυκλικές κινήσεις και μασάζ, ώστε να μην ερεθίσεις ή τραυματίσεις την επιδερμίδα σου.

Εφοδιάσου λοιπόν με τα απαραίτητα και αφιέρωσε καθημερινά λίγα λεπτά στον εαυτό σου. Έτσι, θα δεις πάντα όμορφη και περιποιημένη, χωρίς να χρειαστεί να προσπαθείς πολύ!