Μel B-Belafonte: Διαψεύδουν τις φήμες διαζυγίου με την κοινή τους έξοδο χέρι-χέρι!

Μel B-Belafonte: Διαψεύδουν τις φήμες διαζυγίου με την κοινή τους έξοδο χέρι-χέρι!

Αυτό το ζευγάρι έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

Το ζευγάρι αυτό πολύ μας έχει ταλαιπωρήσει και μπερδέψει το τελευταίο διάστημα, αφού από τη μία οι φήμες για χωρισμό και κακοποίηση της Mel B, από τον επί 7 χρόνια σύζυγό της Stephen Belafonte, οργίαζαν το τελευταίο διάστημα, ενώ από την άλλη, η ίδια όλες αυτές τις μέρες τηρεί σιγή ιχθύος με αποκορύφωμα την πρόσφατη εμφάνισή της μαζί του, στην οποία φάνηκαν άκρως... ευτυχισμένοι.


Ο φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε την Παρασκευή το βράδυ να αποχωρούν από εστιατόριο της California, απόλυτα χαρούμενοι και πιασμένοι χέρι- χέρι σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα από όλα όσα ακούγονται. Μάλιστα, όσον αφορά στις φήμες περί χωρισμού, έδωσαν μια αποστομωτική απάντηση με τον δικό τους τρόπο, αφού η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής φορούσε το γαμήλιο δαχτυλίδι της.


Ούτως ή άλλως, η Mel B μπορεί να μην έχει κάνει κάποια άμεση δήλωση όμως, αφενός με την έξοδο αυτή, αφετέρου με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου μας έδειξε πως πέρασαν την γιορτινή αυτή μέρα όλοι μαζί, αλλά και με τις δηλώσεις της κόρης της που ανέφερε πως όλες αυτές οι φημολογίες είναι αβάσιμες και άκυρες, επιβεβαιώνει με τον δικό της τρόπο πως οι δυο τους είναι ακόμα μαζί και μάλιστα τα πηγαίνουν περίφημα.

Διαβάστε ακόμη:

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014

Η Jessica Alba και η κορούλα της Haven «έκλεψαν» την παράσταση με τα παρόμοια outfits τους