Το τέλος του Φάνη στον Έρωτα Φυγά θα γίνει με μία μεγάλη αποκάλυψη για την πραγματική του ταυτότητα

Κατερίνα Μπούσιου
Το τέλος του Φάνη στον Έρωτα Φυγά θα γίνει με μία μεγάλη αποκάλυψη για την πραγματική του ταυτότητα

Η έξυπνη παγίδα που στήνουν Ιάσονας και Στέφανος στον Έρωτα Φυγά και η συμμαχία που θα αποφέρει καρπούς.  

Η περίοδος των μεγάλων συγκρούσεων και των μεγάλων αποκαλύψεων έχει ήδη ξεκινήσει στον Έρωτα Φυγά και μετράμε τα επεισόδια και τις απώλειες μέχρι το μεγάλο φινάλε της σειράς στις αρχές Ιουνίου. Μέχρι να δούμε το τι θα συμβεί με τον ρόλο της Πέμης Ζούνη που θα κορυφώσει το σενάριο στο τέλος, τρεις άντρες της σειράς έρχονται σε σύγκρουση, αλλά αυτό αποδεικνύεται ως μία καλοστημένη παγίδα. Και κάπως έτσι, θα φτάσουμε στο τέλος του ρόλου του Γιώργου Παπαγεωργίου ως Φάνης.

Επιτέλους μαθαίνουμε το who is who του Φάνη

Οι συμμαχίες στον Έρωτα Φυγά θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Κυρίως για να αποφευχθούν οι απώλειες και να γλιτώσουν τη ζωή τους οι πρωταγωνιστές. Η καλή σχέση του Ιάσονα και του Στέφανου θα φανεί και στην πράξη πλέον πως είναι μία από τις σημαντικές συμμαχίες στις οποίες αναφέρθηκα.

Η νέα μέρα προβολής στον Έρωτα Φυγά και ένα νέο ειδύλλιο έφεραν τις αντιδράσεις του κοινού

Όλα ξεκινούν από ένα ακόμη σχέδιο δολιοφθοράς της περιουσίας του Ιάσονα Δεμερτζή. Ο Αντώνης Καρυστινός φτάνει στα όριά του με τον Στέφανο - Σταύρο Ζαλμά, γιατί νομίζει ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Όμως εκείνος του προτείνει κάτι αρκετά έξυπνο. Να στήσουν μία από κοινού παγίδα για να μάθουν ποιος είναι ο ιθύνων νους. Σκηνοθετούν μάλιστα την κακή τους σχέση και φροντίζουν όταν έρθουν σε ρήξη να έχουν μάρτυρες.

Και επιλέγουν τον Φάνη, τον οποίο εξαρχής υποπτευόταν ο Ιάσονας. Θα κάνει πως πυροβολεί τον Στέφανο, ενώ στη συνέχεια θύτης και θύμα εξαφανίζονται. Ο Φάνης πέφτει στην παγίδα και τους ψάχνει παντού, κινητοποιώντας και την Αλεξάνδρα που αναζητά τον πατέρα των παιδιών της.

https://www.instagram.com/p/CxvQUjMoNkn/

Οι δυο τους κρύβονται ωστόσο στο σπίτι του Στέφανου και θα παρουσιαστούν ξαφνικά μπροστά του, ζητώντας του πια εξηγήσεις. Είναι η ώρα του Φάνη - Γιώργου Παπαγεωργίου να τα παραδεχτεί όλα και να τους (και να μας) αποκαλύψει ποιος είναι. Είναι τελικά παιδί του πατέρα του Ιάσονα και ετεροθαλής αδελφός του. Ο τρόπος που ο πατέρας Δεμερτζής φέρθηκε στη μητέρα του και η μη δική του αναγώνριση, τον οδήγησε να νιώθει μίσος για αυτή την οικογένεια από μικρός. Όταν έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, ετοίμασε και εκείνος το σχέδιό του και παρουσιάστηκε ως ο άγνωστος ανιψιός του Στέφανου.

https://www.instagram.com/p/CvW0sMDoP6D/

Ήταν βοηθητικό πως για πολλά χρόνια ο Στέφανος ήταν στη φυλακή και δεν γνώριζε πως είναι εμφανισιακά ο συγγενής του. Το ποια θα είναι η τιμωρία του Φάνη, θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο. Αν και στην παρούσα φάση και με άλλους εξωτερικούς εχθρούς τριγύρω θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τον Φάνη προς όφελός τους.

Το μόνο που μένει είναι να αποκαλυφθεί και η πραγματική ταυτότητα της Άρτεμις.

Η κόντρα Ζαλμά - Καρυστινού στον Έρωτα Φυγά οδηγεί τη Μαργέτα σε απόγνωση: Η νέα αποκάλυψη

https://www.instagram.com/p/Cyfxx8cMjc5/