Προβλέπεται χαμός: Η Cara έχει βαλθεί να ξελογιάσει τον πιο πιστό άντρα του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Προβλέπεται χαμός: Η Cara έχει βαλθεί να ξελογιάσει τον πιο πιστό άντρα του Hollywood!

Θα καταφέρει να χωρίσει το νιόπαντρο ζευγάρι;

Ξέρεις τι είναι να έχεις δεσμό σχεδόν από την εφηβεία με τον ίδιο άντρα, τελικά να παντρεύεστε λίγο καιρό πριν, αλλά εκείνος μιας και είναι ηθοποιός, να κάνει το μεγάλο του μπαμ και να είναι μέχρι και φαβορί για το Oscar A' Αντρικού Ρόλου; Μπορεί εμείς και εσείς, υποθέτουμε, να μην ξέρετε, αλλά σίγουρα ξέρει από πρώτο χέρι η Hannah Bagshawe.

eddie-redmayne-cara-delevingne-seduction-hannah-bagshawe

Αν το όνομά της δεν σας λέει κάτι, να σας ενημερώσουμε ότι είναι η νεαρή σύζυγος του Eddie Redmayne, o οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία The Theory Of Everything, η σπουδαία ερμηνεία του οποίου, πιθανόν να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του Oscar. Και πού είναι το πρόβλημα θα μας πειτε τώρα εσείς. Ε λοιπόν, η Cara Delevingne, το ατρόμητο αυτό κορίτσι που ό, τι βάλει στο νου του το πετυχαίνει, κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ξελογιάσει τον Eddie και να τον κάνει δικό της.

cara-delevingne-ge 6425493-original-lightbox

Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει δυναμικά το «χώσιμο», μιας και του στέλνει ακατάπαυστα ερωτικά μηνύματα, ενώ όταν sms μένουν αναπάντητα, παίρνει και τηλέφωνο! Όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάσταση αυτή δεν αρέσει καθόλου στη Hannah, η οποία έχει αρχίσει και εκνευρίζεται, παρόλο που ο καλός της έχει τη φήμη πιστού άντρα.

Cara-Delevingne-12

Ίσως να την πανικοβάλλουν οι φήμες περί λίστας της Cara, η οποία έχει μέσα μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της showbiz, και σκοπεύει να τα εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο! Όχι πείτε μας, είναι το ίδιο να έχεις πάει με το Harry Styles και το ίδιο με έναν κάτοχο Oscar; Να δείτε που αν τελικά ο Eddie δε βραβευτεί, η Cara θα τον αφήσει στην ησυχία του.

Διαβάστε ακόμη:

Η πρώτη εμφάνιση της Shakira μετά τη γέννηση του γιου της

Βρέξει, χιονίσει η Κατερίνα Στικούδη δεν πτοείται: Δείτε πώς περνά τη μέρα της

Η γλώσσα του σώματος τους πρόδωσε: Το διάσημο ερωτευμένο (;) ζευγάρι έγινε ρεζίλι!