Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Dita Von Teese;

Ποιος είναι ο χειρότερος εφιάλτης της Dita Von Teese;

Όχι, όχι μαζέψτε την αχαλίνωτη φαντασία σας, είναι τόσο ποταπός ο φόβος της!

Ο χειρότερος εφιάλτης της ντίβας του burlesque είναι μην τυχόν ερωτευτεί έναν άνδρα με τον οποίο να μην ταιριάζουν τα γούστα τους στην εσωτερική διακόσμηση. Όχι, δεν αστειευόμαστε. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της: «Φοβάμαι μήπως ερωτευτώ έναν άνδρα που του αρέσουν οι άσπροι τοίχοι και τα μοντέρνα έπιπλα».

Η σέξι χορεύτρια τέτοια προβλήματα δεν θα είχε, προφανώς, με τον master του goth Marilyn Manson με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν μια που η gothic αισθητική του σίγουρα δεν θα ήταν μίνιμαλ ώστε να ταράζεται η Dita. Και με τον νυν αγαπημένο της, τον Louis-Marie de Castelbajac, έχει βρει, επίσης, την υγειά της αφού τον ευχαριστεί ιδιαίτερα η διακόσμηση του vintage σπιτιού της στο Λος Άντζελες, για το οποίο η ίδια είναι πολύ περήφανη. «Ο κανόνας, όσον αφορά στη διακόσμηση στο σπίτι, είναι: αν θα άρεσε στη γιαγιά σου, μου αρέσει και εμένα».

Εκτός από τις ανησυχίες της στον τομέα της εσωτερικής διακόσμησης η Dita έχει και μερικές ακόμα στην μαγειρική, κάπως vintage επίσης. Φτιάχνει, σύμφωνα με δηλώσεις της, εξαιρετικό coq au vin (η γαλλική εκδοχή του κρασάτου κόκορα) για να εντυπωσιάσει τον αγαπημένο της.