H πεντάμορφη και ο... «αλλόκοτος»: Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι της showbiz

Γωγώ Φούντα
H πεντάμορφη και ο... «αλλόκοτος»: Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο ζευγάρι της showbiz

Άραγε τα αντίθετα έλκονται;

Eίναι γνωστό παγκοσμίως, ότι όσο πιο διαφορετικός είσαι με κάποιον, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να καταλήξετε μαζί. Τα ετερώνυμα έλκονται που λένε, και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όσο τα χρόνια περνούν, και όσο περισσότερα αταίριαστα-εκ πρώτης όψεως-ζευγάρια βλέπουμε, να είναι μαζί και ευτυχισμένα.

Bella-Hadid-Met-Gala-2015 8bb26

Και μπορεί ο Bradley Cooper και η Irina Shayk να δείχνουν σαν να έχουν φτιαχτεί ο ένας για τον άλλο, ένα άλλο διάσημο ζεύγος όμως, τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας, με το πόσο αταίριαστο είναι. Η Bella Hadid λοιπόν, η 18χρονη αδερφή της Gigi και μοντέλο στο επάγγελμα, είναι ζευγάρι με τον εκκεντρικό ράπερ The Weeknd, σύμφωνα με τα ξένα sites.

The-Weeknd f7e4e

Kαι μπορεί να είναι 2 νέα και διάσημα παιδιά, που περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας παρέα με τους επίσης διάσημους φίλους τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι κοιτάζοντάς τους, δε θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι θα κατέληγαν μαζί. Είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση του The Weeknd-κατά κόσμον Abel Tesfaye; Είναι αυτό το αχαρακτήριστο μαλλί που προκαλεί την απορία;

met-gala-bun-hair-bella-hadid 0d3bf

Σίγουρα ταιριαστούς δεν τους λες. Αλλά σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...

Διαβάστε ακόμη:

Η Κατερίνα Καινούργιου θυμάται τις παιδικές καλοκαιρινές της στιγμές και... συγκινεί!

H κίνηση των Bradgelina που προκάλεσε ερωτηματικά

Δικαίωση για όλες μας: Μπορεί η star να έχει κορμάρα αλλά έχει και... κυτταρίτιδα!