Η Cameron Diaz στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Η Cameron Diaz στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Η γνωριμία τους και ο τρόπος που κατάλαβε ότι αυτή είναι η σχέση της ζωής της

Αν και έχει υπάρξει ζευγάρι με πολλούς σέξι άνδρες, η Cameron Diaz δεν έχει μάτια για άλλον, πέρα από τον σύζυγό της, Benji Madden.

Αυτό ακριβώς δήλωσε, όταν ρωτήθηκε για τις προηγούμενες σχέσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία τώρα που έχω τον σύζυγό μου. Ούτε που θυμάμαι τίποτα από όλες αυτές τις σχέσεις. Και αυτό είναι το σημαντικό. Έτσι είναι που καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Γιατί, μετά από αυτόν, δεν υπάρχουν πλέον συγκρίσεις.

30CB4BE700000578 3427502 image a 3 1454377290536 3b53a

Μάλιστα, αποκάλυψε σχετικά με τη γνωριμία τους: «Όταν τον είχα δει για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι είναι πολύ σέξι. Αλλά δεν ήμασταν στον ίδιο κύκλο, δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Μετά τον είδα ξανά ένα χρόνο αργότερα και σκέφτηκα πάλι ότι μου αρέσει. Και, τελικά, η φίλη μου η Nicole Richie , που είναι παντρεμένη με τον Joel Madden (σ.σ.: δίδυμος αδερφός του Benji), με ρώτησε μια μέρα αν θα μπορούσε να έρθει και ο αδερφός του άντρα της σε ένα barbecue party στο σπίτι μου. Εγώ φυσικά της είπα ναι (χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο αδερφός του Joel) και, όταν τελικά άνοιξε η πόρτα και είδα τον Benji στο σπίτι μου σκέφτηκα “Εσύ; Εσύ!”».

Όσο για τον αληθινό έρωτα, η 43χρονη ηθοποιός σχολίασε: «Όταν σου συμβεί, το καταλαβαίνεις. Ξέρεις ότι “αυτό που ζω τώρα είναι πραγματικό”. Και αυτό είναι ο αληθινός έρωτας. Αυτό είναι δέσμευση και αφοσίωση. Απλά ξέρεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλεις να χτίσεις τη ζωή σου. Όλα τα υπόλοιπα χάνονται μπροστά του».

Δες ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού γράφει για τη συγκατοίκηση και αποκαλύπτει τα μυστικά της για να μη φύγει ο έρωτας.