Οι κόρες της Nicole Kidman και του Keith Urban έκαναν μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Οι κόρες της Nicole Kidman και του Keith Urban έκαναν μια σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί
Invision

«Babygirl - είμαι τόσο περήφανος για σένα», έγραψε στο Instagram ο Keith Urban, αναφερόμενος στην Nicole Kidman.

Η Nicole Kidman υποστηρίχθηκε από τις κόρες της, την 15χρονη Sunday Rose, και την 13χρονη Faith Margaret, καθώς παρέλαβε το βραβείο AFI Lifetime Achievement Award.

Η 56χρονη σταρ του κινηματογράφου απέκτησε την Sunday και την Faith με τον σύζυγό της, αστέρα της country, Keith Urban, ο οποίος ήταν επίσης στο πλευρό της Nicole στη λαμπερή εκδήλωση.

Η Faith και η Sunday έλαμπαν από υπερηφάνεια καθώς στέκονταν δίπλα στη μητέρα τους, η οποία ήταν ντυμένη με ένα λαμπερό χρυσό φόρεμα Balenciaga για την εκδήλωση στο Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/C6TYzCpr2eC/

«Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την υποστήριξη σε όλο τον κόσμο»

«Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την υποστήριξη σε όλο τον κόσμο», έγραψε στο Instagram η Kidman, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Σας ευχαριστώ όλους σας και το @AmericanFilmInstitute που με συμπεριέλαβε σε αυτή την επιφανή ομάδα τιμώμενων - τώρα ας διασκεδάσουμε».

https://www.instagram.com/p/C6Rsfv_PZ3b/

«Απόψε το @americanfilminstitute θα τιμήσει τη σύζυγό μου ως το νεότερο μέλος αυτής της εξαιρετικής αδελφότητας', έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της Kidman», έγραψε από την πλευρά του στο Instagram o Keith Urban.

«Babygirl - είμαι τόσο περήφανος για σένα, και όσο κι αν θα μπορούσα να ακουστώ σαν προκατειλημμένος σύζυγος, θα αφήσω τη λίστα των προηγούμενων τιμώμενων να μιλήσει για μένα», πρόσθεσε ο 56χρονος Urban, παραθέτοντας στη συνέχεια τη λίστα.

https://www.instagram.com/p/C6RFBnJOdNj/

Η Kidman και ο Urban ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2006. Η ηθοποιός έχει ακόμα δύο παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise, την 31χρονη Isabella και τον 29χρονο Connor.

49th AFI Life Achievement Award - Arrivals
Nicole Kidman, left, and Keith Urban arrive at the 49th AFI Life Achievement Award honoring Kidman on Saturday, April 27, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)Invision

Όσα πρέπει να ξέρεις για τα παιδιά της Nicole Kidman

Η Kidman έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 1993, όταν μαζί με τον τότε σύζυγό της Cruise υιοθέτησαν την κόρη τους Bella. Λίγα χρόνια αργότερα, το ζευγάρι καλωσόρισε στην οικογένειά του τον Connor. Αν και η Kidman και ο Cruise χώρισαν το 2001, η ίδια δήλωσε στο Elle το 2008 ότι τα παιδιά του πρώην ζευγαριού μεγάλωσαν «μέσα σε πολλή αγάπη».

«Είναι γενναιόδωρα, ευγενικά και εργατικά», δήλωσε αργότερα η Kidman για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της. «Και αυτά είναι χαρακτηριστικά που μου αρέσει να βλέπω στα παιδιά μου».

Μετά τον χωρισμό της από τον Cruise, η ηθοποιός παντρεύτηκε τον Urban στις 25 Ιουνίου 2006. Δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισαν την πρώτη τους κόρη, την Sunday Rose, ενώ ακολούθησε η μικρότερη αδελφή της, Faith Margaret, το 2010.

https://www.instagram.com/p/CkMjlR3Ptmx/

Η Kidman, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες της με τη γονιμότητα, δήλωσε στο Marie Claire Australia το 2021 ότι πάντα ήθελε μια μεγάλη οικογένεια. «Θα μου άρεσαν πολύ 10 παιδιά», είπε. «Λατρεύω τη μητρότητα, λατρεύω τα παιδιά: Είναι ιδιόρρυθμα, αστεία και αφιλτράριστα. Και μετά μπορείς να τα δεις να μεγαλώνουν και να τα στείλεις στο δρόμο τους».