Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, λίγο πριν από το γάμο: Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας

Ερμιόνη Σαρρή
Το διάσημο ζευγάρι χώρισε, λίγο πριν από το γάμο: Διάβασε το συγκινητικό μήνυμα της τραγουδίστριας

Περιμέναμε πώς και πώς να τη δούμε με το νυφικό της

Ο ερωτάς τους μετρούσε ήδη τέσσερα χρόνια ενώ τον Φεβρουάριο του 2015 μας έδειξε όλο καμάρι το μονόπετρό της. Ο γάμος τους θα είχε αέρα ιταλικό και όλοι της οι φανς περίμεναν πώς και πώς να τη δουν με το νυφικό της. Είναι μία γυναίκα που δε φοβάται τις αλλαγές και τις μεταμορφώσεις, οπότε καταλαβαίνεις πως η μέρα εκείνη θα συζητιόταν για πολλούς μήνες. Πρέπει να πατήσουμε το pause, ίσως και το stop.

Η Lady Gaga ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Taylor Kinney. Το μήνυμά της ήταν απίστευτα συγκινητικό καθώς άνοιξε την καρδούλα της δημόσια.

rs 634x901 160228170001 634.Taylor Kinney Lady Gaga Academy Awards Arrivals ms.022816

Η τραγουδίστρια έγραψε:

O Taylor και εγώ ανέκαθεν πίστευα πως είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως ακριβώς όλα τα ζευγάρια έχουμε σκαμπανεβάσματα, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες, ελπίζουμε να εργαζόμαστε μέσω μεγάλων αποστάσεων και με περίπλοκα προγράμματα για να συνεχίσουμε την απλή αγάπη που έχουμε μοιραστεί ως τώρα. Παρακαλούμε να μας σεβαστείτε. Είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι και εμείς αγαπούν πραγματικά αγαπάμε ο ένας τον άλλο.

https://www.instagram.com/p/