Η Jennifer Lopez πήγε να συναντήσει τον πρώην με το πιο θηλυκό της outfit

Ερμιόνη Σαρρή
Η Jennifer Lopez πήγε να συναντήσει τον πρώην με το πιο θηλυκό της outfit

Αν ανήκεις και εσύ στο γκρουπ ΄΄φρεσκοχωρισμένες΄΄, η JLo παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης και σεξαπίλ. Την προσοχή σου, λοιπόν!

Η Jennifer Lopez έκανε την ανατροπή. Εκεί που είχαμε πλέον συνειδητοποιήσει πως είχε πλέον βρει το «καταφύγιό» της, το στηρίγμά της βρε παιδί μου, τσακ μας την έφερε. Πολλά περιμέναμε, όχι όμως τον χωρισμό της από τον Casper Smart. Εδώ εκείνος έλιωνε μόνο που την κοιτούσε και να που τώρα κοιμούνται σε διαφορετικά σπίτια. Το «έχασες» το κορμί, Casper, λυπούμαστε.

Η JLo δεν τα έχει «βάψει» μαύρα. Φόρεσε ό,τι πιο σέξι και θηλυκό είχε στη ντουλάπα της (οκ, μπορεί να το αγόρασε κιόλας) και παραβρέθηκε σε ένα σόου του πρώην συζύγου της, Marc Anthony στη Νέα Υόρκη. Προς Θεού, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Οι δυο τους ναι μεν αγαπιούνται πάρα πολύ, αλλά το μόνο που τους δένει πια είναι τα παιδιά τους.

jlo at at marc3
jlo at marc
jlo at marc 2

Η σέξι όμως Jennifer δεν μπορούσε να πάει εκεί λιτή και απέριττη καθώς γνώριζε πως θα ήταν το επίκεντρο της προσοχής. Ολόκληρος χωρισμός έχει συμβεί άλλωστε. Πάντως, όντως τα κατάφερε. Είναι καλά και μάλλον δεν τον έχει ανάγκη τελικά....