To μήνυμα της Marion Cotillard στην Angelina που μας έκανε τεράστια εντύπωση

Γωγώ Φούντα
To μήνυμα της Marion Cotillard στην Angelina που μας έκανε τεράστια εντύπωση

H Γαλλίδα ηθοποιός μίλησε για πρώτη και τελευταία φορά

Εντάξει προφανώς και δεν θα κάνουμε ανασκόπηση στο διαζύγιο της δεκαετίας, μιας και είμαστε σίγουροι ότι λίγο πολύ ξέρετε τα πάντα! Παρόλα αυτά, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην πρώτη και μοναδική αντίδραση της-και επισήμως εγκυμονούσας-Marion Cotillard, σε όλο αυτό που συμβαίνει.

Η Γαλλίδα star λοιπόν, σε μία προσπάθεια να πάρει αποστάσεις από το θέμα, έγραψε στο Instagram: «Aυτή θα είναι η πρώτη και μοναδική μου αντίδραση σε όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο 24ωρο και στα οποία άθελά μου έχω εμπλακεί. Δε συνηθίζω να κάνω σχόλια ή να παίρνω σοβαρά τέτοιες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς η ιστορία αυτή επηρεάζει ανθρώπους που αγαπώ. Αρχικά, να τονίσω ότι πριν χρόνια συνάντησα τον άντρα της ζωής μου, πατέρα του γιου μας και φυσικά πατέρα του παιδιού που περιμένω. Είναι η αγάπη μου, ο καλύτερός μου φίλος και ο μοναδικός που χρειάζομαι».

389D4E8700000578 3801307 Blissfully happy The 40 year old French star is in a relationsh a 23 1474511882204

«Δεύτερον, σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι είμαι συντετριμμένη, να τονίσω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, γιατί θεωρώ ότι αυτή η ψευδής ιστορία δεν μου είναι καθόλου δυσάρεστη. Kαι σε όλα τα μίντια και τους haters που σίγουρα θα με στήσουν στον τοίχο, τους εύχομαι περαστικά. Για να κλείσω, εύχομαι στην Angelina και το Brad, τους οποίους σέβομαι βαθιά, να βρουν ηρεμία σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με αγάπη, Marion».

20DFF02C00000578 3801307 Slamming reports The 40 year old vehemently denied having an aff a 27 1474511882456

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τον ψυχρό τόνο της ηθοποιού και την απόλυτη αποστασιοποίησή της από τα γεγονότα, αν και δεν μπορούμε να την αδικήσουμε 100%. Παρόλα αυτά, ίσως ήταν λίγο προκλητικός ο τόνος της και η επίδειξη αγάπης και ευτυχίας την ίδια στιγμή που οι Brangelina βιώνουν το δράμα τους.

Αλλά περί ορέξεως...