#BrangelinaIsOver: 10 πράγματα που θα μας λείψουν από το διάσημο ζευγάρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
#BrangelinaIsOver: 10 πράγματα που θα μας λείψουν από το διάσημο ζευγάρι

Όπως και να το κάνουμε ήταν το πιο όμορφο ζευγάρι

Ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα και σταθερά (μέχρι χτες τουλάχιστον) ζευγάρια του Hollywood εξέπληξε τους πάντες με την ανακοίνωση του χωρισμού του. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, 2 χρόνια γάμου και 6 παιδιά αποφάσισε να πάρει διαζύγιο, σοκάροντας την παγκόσμια κοινή γνώμη. Εμείς όμως, συγκεντρώσαμε 10 αγαπημένα πράγματα, που θα μας λείψουν και σας τα παρουσιάζουμε!

1. Οι ενδείξεις της αγάπης του προς το πρόσωπο της

786672359 extras albumes 0 inc

Το ζευγάρι για ένα περίπου χρόνο δεν τα πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να γίνονται ακόμα πιο έντονες οι φήμες περί διαζυγίου, έτσι ο ταλαντούχος ηθοποιός δεν δίστασε να γράψει ένα όμορφο γράμμα στη σύζυγο του. Στη δήλωση του ο Brad αναφερόταν στην ασθένεια της Angelina και σε όλα όσα έκανε προσπαθώντας να τη βοηθήσει με την αγάπη του.

«Έχω χάσει κάθε ελπίδα και ήξερα πως θα χωρίζαμε σύντομα. Τότε όμως, αποφάσισα να δράσω. Όπως και να ‘χει έχω την πιο όμορφη γυναίκα στη γη».

2. Ο Brad ήταν ένας πολύ υποστηρικτικός σύζυγος

1974252548 extras albumes 0 inc

Το να προσφέρει βοήθεια στον κόσμο, ήταν ένα από τα κύρια μελήματα της ηθοποιού και όλα αυτά τα χρόνια μοιραζόταν όλο αυτό το πάθος και στην αλληλεγγύη με τον Brad. (Στη φωτογραφία το ζευγάρι είναι με μία από τις οικογένειες, που γνώρισε στο ταξίδι της στη Cambodia)

3.Η «υπεροικογένεια» ή σούπερ οικογένεια (όπως θέλεις πες τη) που δημιούργησαν μαζί

138886348 extras albumes 0 inc

Έξι παιδιά και μία σχέση διάρκειας 12 χρόνων. Οι Shiloh, Vivienne, Zahara, Maddox, Pax Thien, Knox Leon είναι ο καρπός του έρωτα αυτού του ζευγαριού, οι οποίοι με την αγάπη τους δημιούργησαν μία πανέμορφη και πολυφυλετική (θα τη λέγαμε) σχέση.

4.Το κινηματογραφικό ζευγάρι

126497083 extras albumes 0 inc

Οι Mr. & Mrs Smith ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μας έκαναν και μας να τους αγαπήσουμε. Οι δυο τους μας χάρισαν αναμφίβολα υπέροχες ταινίες και ήταν από τα αγαπημένα μας κινηματογραφικά ζευγάρια.

5. Αποτέλεσαν το πιο αξιοζήλευτο ζευγάρι του Hollywood

422784909 extras albumes 0 inc

Οι Brangelina ήταν ο λόγος που πολλοί πίστεψαν στην αγάπη. Ένα από τα πιο αξιοζήλευτα και θαυμαστά ζευγάρια που εδραιώθηκαν στο Hollywood.

6. Oι εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί

2067653836 extras albumes 0 inc

Ναι, αυτό είναι ένα από τα πράγματα, που θα μας λείψει άπειρα από αυτό το ζευγάρι. Κάθε φορά που πατούσαν το κόκκινο χαλί, γίνονταν το επίκεντρο της προσοχής και μεταξύ μας καθόλου άδικα.

7. Ο αγνός τους έρωτας

974918719 extras albumes 0 inc

Πόσες δεν ήταν οι φορές, που γίναμε μάρτυρες των κλεφτών και όλο νόημα ματιών, που αντάλλασαν μεταξύ τους; Ο έρωτας δεν κρύβεται άλλωστε!

8. Οι κοινοί τους στόχοι

615158851 extras albumes 0 inc

Το ζευγάρι αγαπήθηκε παράφορα, τόσο μπροστά στις οθόνες μας, όσο και πίσω από τα φώτα. Άλλωστε αυτό δεν σημαίνει πραγματική αγάπη; Να νοιάζεσαι και να αγαπάς τον άλλον σε όλες τις φάσεις της ζωής του;

9. Η απλότητα και η φυσικότητα τους

37876108 extras albumes 0 inc

Ένα από τα πιο όμορφα και ζηλευτά ζευγάρια όπως οι Brangelina θα έλεγες πως δεν του αρέσει να εκτίθεται. Αντιθέτως όμως, ήταν κι ένα από τα πιο φυσικά και απλά ζευγάρια του Hollywood, που δεν δίσταζε να τσαλακωθεί.

10. Η αληθινή αγάπη

1221624236 extras albumes 0 inc

Αυτή είναι που κρατάει ένα ζευγάρι «ζωντανό». Μπορεί και οι δυο τους να είναι από τους πιο ωραίους ηθοποιούς, όμως ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλο (μέχρι χτες τουλάχιστον).

Μπορεί να στεναχωρηθήκαμε άπειρα στο άκουσμα του διαζυγίου τους, όμως αυτά τα 10 πράγματα, πάντα θα μας τους θυμίζουν, ως το πιο τέλειο και αψεγάδιαστο ζευγάρι του Hollywood.