Η κολλητή φίλη του Brad Pitt "σπάει τη σιωπή" της και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Angelina

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κολλητή φίλη του Brad Pitt "σπάει τη σιωπή" της και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Angelina

Τι μυστικά αποκάλυψε;

Από τότε που οι Branjelina ανακοίνωσαν, πως παίρνουν διαζύγιο οι μέρες και τα γεγονότα περνούν με ταχύτητα φωτός. Κάθε μέρα βγαίνει και κάτι καινούργιο στην επιφάνεια, που μία εκθέτει τον Brad μία την Angelina.

Αυτή τη φορά η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά του Brad Pitt, αφού η φίλη του Melissa Etheridge μετά από τόσο καιρό, έσπασε τη σιωπή της και πήρε θέση για όλα όσα έχουν συμβεί, αποκαλύπτοντας πράγματα που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Angelina Jolie.

Η τραγουδίστρια και πολύ καλή φίλη του Brad μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ραγίζει η καρδιά μου τόσο, που ο καθένας θα το έπαιρνε προσωπικά».

«Έχω περάσει από οικογενειακά δικαστήρια κι έχω βρεθεί δύο φορές στην ίδια κατάσταση. Και ξέρω πολύ καλά πως είναι να ψάχνεις να βρεις την παραμικρή είδηση για να κάνεις παραπληροφόρηση. Ελπίζω πραγματικά ο φίλος μου να το ξεπεράσει γρήγορα όλο αυτό», ανέφερε η Melissa, η οποία κατηγόρησε την Angelina πως πάντα έμπαινε εμπόδιο στη σχέση του Brad με τους φίλους τους.

brad pitt friend melissa etheridge slams angelina jolie pp

«Υπάρχουν πολλοί από εμάς που είχαμε να δούμε τον Brad 10 χρόνια περίπου. Είχαμε χάσει όλοι μας ένα φίλο», πρόσθεσε.
Ωστόσο η τραγουδίστρια δεν στάθηκε μόνο εκεί και αναφέρθηκε και στη σχέση της Jolie με τον Billy Bοb Thorton.

«Βρισκόμουν κοντά και ήξερα τα άσχημα πράγματα που έκανε η Angelina με τον Billy Bob Thorton στη Laura Dern. Το πήρα επί προσωπικού και μετά γνωρίζετε τι συνέβη με την Jennifer και τον Brad. Βοήθησα τη Laura να μετακομίσει από το σπίτι της με τον Billy και ένιωσα πολύ ωραία, όταν διαρρήξαμε το σπίτι τους για να πάρει πίσω τα πράγματα της».

Παρά το γεγονός, πως το πρώην ζευγάρι έχει προχωρήσει σε μία προσωρινή συμφωνία η Melissa υποστηρίζει τον Brad μέχρι τέλους.