Baby on board! Η βασιλική οικογένεια θα αποκτήσει καινούργιο μέλος;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Baby on board! Η βασιλική οικογένεια θα αποκτήσει καινούργιο μέλος;

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να γίνει πατέρας

Μπορεί το σκηνικό με την 54χρονη Avis Collis στον Άγιο Βενέδικτο να πυροδότησε φήμες περί προδοσίας του πρίγκιπα Harry προς την αγαπημένη του, φάνηκε όμως, πως ήταν απλά μια παρεξήγηση και δεν επηρέασε ούτε στο ελάχιστο την Meghan Markle. Και γιατί να πάρεις στα σοβαρά άλλωστε ένα τέτοιο σκηνικό, που συνήθως συμβαίνουν συνέχεια.

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και έξι μήνες και πριν από έναν μήνα περίπου επισημοποίησαν τη σχέση τους, είναι έτοιμο να περάσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί και φαίνεται πως ετοιμάζει μία έκπληξη στη Βασίλισσα Ελισσάβετ.

prince harry meghan markle engaged

Μπορεί ο πρίγκιπας William να έχει ήδη δύο παιδάκια, ωστόσο ένας ακόμη διάδοχος (εάν είναι αγόρι) δεν θα ακουγόταν και πολύ άσχημος στο παλάτι. Και όχι η Kate Middleton δεν είναι έγκυος. Τον διάδοχο θα φέρει στον κόσμο η αγαπημένη του πρίγκιπα Harry, Μeghan Markle.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Life&Style, το ζευγάρι έχει συζητήσει επίσημα το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα παιδάκι και πραγματικά ανυπομονούν. Ο πρίγκιπας Harry και η σύντροφος του έχουν συζητήσει με φίλους και ανέφεραν, πως θέλουν να το προσπαθήσουν μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους.

Πηγές αναφέρουν, πως πολλοί από τους φίλους του έχουν παιδιά και πως ο Harry βρίσκεται σε αυτή τη φάση της ζώης του, που αισθάνεται έτοιμος να γίνει πατέρας, ειδικά τώρα που βρήκε τη γυναίκα της ζωής του.

Λέτε να γίνει πράξη; Ποιος ξέρει!