Η νέα μανούλα και supermodel έχει αυτό το σώμα 3 μήνες μετά τη γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η νέα μανούλα και supermodel έχει αυτό το σώμα 3 μήνες μετά τη γέννα

Δες την να ποζάρει μαζί με τον γιο της

Μόλις τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο supermodel έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφος της διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και η ευτυχία φαίνεται στα πρόσωπα τους.

Ο μόλις τριών μηνών γιος τους είναι ένας γλύκας και πραματικά τους έχει κλέψει την καρδιά. Το supermodel κοινοποίησε την πρώτη της φωτογραφία στο Instagram για το 2017 και εμείς φυσικά δεν θα μπορούσαμε να εστιάσουμε κάπου αλλού, εκτός από το εκπληκτικό κορμί της star.

Μέσα σε τρεις μήνες η γλυκιά μανούλα έχει επιστρέψει στις σούπερ τέλειες αναλογίες της και μας θύμισε με αυτή της την φωτογραφία γιατί είναι ένα από τα πιο sexy αγγελάκια της Victoria's Secret. Ο λόγος για την Candice Swanepoel, η οποία απλά μας έκανε να πέσουμε από την καρέκλα μας, βλέποντας το σώμα της και φυσικά να τρέξουμε στο πλησιεστερο γυμναστήριο της γειτονιάς μας.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν είχε πάρει και πολλά κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ωστόσο η επίπεδη (!!!) κοιλιά της μας έκανε να το ξανασκεφτούμε πριν φάμε το σαββατιάτικο γλυκό!