Ο γάμος της γνωστής star ακυρώνεται και ούτε που φαντάζεσαι το γιατί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος της γνωστής star ακυρώνεται και ούτε που φαντάζεσαι το γιατί

Δεν πάει ο νους γιατί

Ένας μήνας ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες από τότε που κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα του US Weekly που θέλουν τη γνωστή ηθοποιό μετά από δύο χρόνια σχέσης, να ανέβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ανταλλάσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Νέα δημοσιεύματα όμως θέλουν τη star να αναβάλλει και πάλι τον γάμο της με τον σύντροφο της για έναν λόγο όμως που ούτε φαντάζεσαι. Για να σε προλάβουμε σου λέμε πως δεν είναι αρνητικός ο λόγος, αντιθέτως είναι ίσως ένας από τους ομορφότερους που έχουμε ακούσει.

Η Sandra Bullock (περί ης ο λόγος) σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα σκέφτεται να μεγαλώσει λίγο ακόμη την οικογένεια της και αυτό θα το κάνει με τον δικό της τρόπο. Αυτό σημαίνει πως η γλυκιά ηθοποιός σκέφτεται ήδη πριν παντρευτεί να υιοθετήσει ένα ακόμη παιδάκι. Αυτό σημαίνει πως η σχέση της και ο γάμος της κυρίως με τον Bryan Randall μπαίνει ξανά «στον πάγο» μιας και προταιρεότητα για εκείνη έχει ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

sandra 5

Η star έχει ακόμη δύο παιδάκια τον 7χρονο Louis Bullock και την 5 ετών Laila Bullock. Η ηθοποιός θέλει να δώσει περισσότερη βάση στο να αποκτήσει ένα ακόμη παιδάκι –και να χαρίσει στα παιδάκια της ένα αδερφάκι- παρά να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Bryan. Μήπως συμβαίνει κάτι με το ζευγάρι και το παέι από αναβολή σε αναβολή;

rs 634x1024 151029054752 634.Sandra Bullock Bryan Randall JR 102915