Ούτε έναν μήνα μαζί και το ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ούτε έναν μήνα μαζί και το ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο

Αυτό και αν ήταν πολύ γρήγορο

Μόλις μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο star παραδέχθηκε δημόσια σε γνωστή εκπομπή πως η σχέση του με την γνωστή τραγουδίστρια είναι πέρα για πέρα αληθινή και πως περνάνε πολύ καλά μαζί. Μάλιστα στη συνέντευξη που παραχώρησε την χαρακτήρισε και πολύ καλή μητέρα -αν και αυτό είναι κάτι που ήδη γνωρίζαμε-.

Πριν καλά-καλά συμπληρώσουν δύο μήνες σχέσης μάλιστα το διάσημο ζευγάρι κάνει λόγο για γάμο, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε τόσο σύντομα. Βέβαια, την αλήθεια μας θα την πούμε, ο συγκεκριμένος άντρας είναι το απόλυτο αρσενικό και αυτός που αναμφίβολα της ταιριάζει περισσότερο από τους μέχρι τώρα συντρόφους της.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriquez που δεν βγαίνουν ούτε δύο μήνες έχουν ήδη κάνει αναφορά σχετικά με το κοινό τους μέλλον και αυτό προφανώς δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από γάμο ή έστω έναν αρραβώνα. Μία πηγή ανέφερε στο Us Weekly πως κάνουν συζητήσεις για το κοντινό μέλλον και φυσικά μέσα στα πλάνα αυτά είναι και ο γάμος.

rs 634x1128 170313051507 634.Jennifer Lopez FB 031317

«Είναι ο τέλειος συνδυασμός. Έχουν πολλά κοινά και πολλά ίδια ενδιαφέροντα και μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν καλά. Κια οι δύο ελπίζουν η ιστορία τους να πάει πολύ μακριά», ανέφερε η ίδια πηγή.

Κι εμείς που τους βλέπουμε πάντως ευχόμαστε η σχέση τους να κρατήσει.