Επιτέλους! Ύστερα από 4 χρόνια η σταρ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους! Ύστερα από 4 χρόνια η σταρ επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό

Δεν κρύβονται πια

Εδώ και τέσσερα χρόνια στο Hollywood ακούμε για μία σχέση, της οποίας όμως το ζευγάρι δεν το έχουμε δει ούτε μία φορά μαζί αλλά ούτε κι έχει επιβεβαιώσει ποτέ όλες τις φήμες που κυκλοφορούν. Κάπου στα Χριστούγεννα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μυστική και οικογενειακή τελετή στο Miami αλλά και πάλι δεν επιβεβαιώθηκε κάτι.

Στις αρχές του μήνα μία θαμώνας σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης, στο ποίο συχνάζει και η ηθοποιός την απάθανατισε με τον σύντροφο της χωρίς να το γνωρίζει και από τότε όλα άρχισαν να δρομολογούνται. Η σταρ απέφευγε πάντα τα φώτα της δημοσιότητας, όταν έβγαινε με τη σχέση της, ενώ το αυτοκίνητο που πάντα χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους είχε πάντα φιμέ τζάμια.

Όλα αυτα όμως, ανήκουν πια στπ παρελθόν, αφού οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να επισημοποιήσουν και δημόσια τη σχέση τους. Η Katie Holmes και ο Jamie Foxx είναι ζευγάρι από το 2013 και επιτέλους ήρθε η ώρα το κρυφτό να σταματήσει. Σύμφωνα με πηγές η Katie βαρέθηκε πλέον το κρυφτό και από εδώ και στο εξής όλες τους οι έξοδοι θα γίνονται φανερά.

3EF01B6F00000578 0 image a 69 1491323001769

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σύντομα το ζευγάρι θα κάνει κι ένα ταξίδι στην Ευρώπη ή τουλάχιστον αυτό συζητάει το συγκεκριμένο διάστημα. Επιτέλους ανυπομονούμε να τους δούμε μαζί και στα φανερά.