Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτό το βίντεο μας έκανε να δακρύσουμε

Ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και αυτό το βίντεο μας έκανε να δακρύσουμε

Πρέπει να το δεις οπωσδήποτε

Η επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη στην Ελλάδα μετά από πέντε μήνες και το βίντεο που κοινοποίησε στο προσωπικό του account στο Instagram είναι μία από τις ειδήσεις της ημέρας που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως μας συγκίνησε περισσότερο από κάθε άλλη το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα του Survivor έχουν πια φτάσει στο τέλος τους –χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τον νικητή- και ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μερικές ημέρες νωρίτερα. Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε να κάνει μία έκπληξη στην οικογένεια του και συγκεκριμένα στη μητέρα του κοινοποιώντας το πιο όμορφο και συγκινητικό βίντεο της ημέρας.

Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση του έγραφε: «Τα τελευταια χρονια ταξιδευω αρκετα...με το Survivor ομως ειναι η πρωτη φορα που λειπω 5 συνεχομενους μηνες μακρια απο το σπιτι μου, την οικογενεια μου! Και μου ελειψαν ολοι πολυ, λιιιιιγο περισσοτερο η μητερα μου!

Γι αυτο της εκανα μια εκπληξη και εμφανιστηκα στην πορτα του σπιτιου λιγες μερες νωριτερα απο οτι περιμενε για να δω την αντιδραση της...ανεκτιμητη! Οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε καθημερινα διπλα μας τα αγαπημενα μας προσωπα και γι αυτο δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη, δεν τους λεμε ποσο συχνα τους αγαπαμε. Δεν χρειαζεται να αλλαξει κανεις ηπειρο για να καταλαβει την αξια της οικογενειας! #myMom #surprise #missedthem #sayILOVEUmoreoften».