Η αντίζηλος της Σκάρλετ Ο’ Χάρα είναι ακόμη ζωντανή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αντίζηλος της Σκάρλετ Ο’ Χάρα είναι ακόμη ζωντανή

Btw: πρέπει οπωσδήποτε να δεις την ταινία

Σχεδόν ογδόντα χρόνια έχουν περάσει από τότε που κυκλοφόρησε το «Gone with the wind» -ή το Όσα παίρνει ο άνεμος αν θέλεις- και ακόμα υπάρχουν φορές που αναπολούμε την καταπληκτική αυτή ταινία και την βάζουμε στο dvd ξανά και ξανά.

Μπορεί η Vivian Leigh που υποδύθηκε την Σκάρλετ Ο’ Χάρα να μην είναι πια στη ζωή, όμως η ερμηνεία της έχει μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες όλων όσων έχουν δει το εν λόγω έργο. Και αν το έχεις δει, θα θυμάσαι σίγουρα πως η Σκάρλετ είχε και μία αντίζηλο, η οποία όμως ήταν πάντα πάρα πολύ καλή μαζί της.

Ο λόγος για την Olivia de Havilland, η οποία υποδύθηκε την Μέλανι Χάμιλτον και σύζυγο του άντρα με τον οποίο ήταν πάντα ερωτευμένη η Σκάρλετ. Μπορεί ο ρόλος της να μην ήταν από τους πρωταγωνιστικούς, όμως η ίδια μέσα από την ταινία κατάφερε να κάνει σπουδαίο όνομα και να τη θυμούνται μέχρι και σήμερα. Η αντίζηλος της Σκάρλετ Ο’ Χάρα είναι ακόμη ζωντανή και δείχνει και πολύ καλά στην εξωτερική της εμφάνιση.

Και όμως ενώ όλο το υπόλοιπο cast δεν βρίσκεται πια στη ζωή η Olivia de Havilland βρίσκεται ακόμη εν ζωή και το Σάββατο γίνεται 101 ετών!! Ναι, καλά διάβασες 101. Και είναι όπως τη θυμάσαι με αυτά τα μάτια που πάντα έλαμπαν και την απίστευτη φωτογραφική μνήμη.
Happy birthday Olivia!