Τόσο κράτησε; Ένα χρόνο μετά τον γάμο της η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της χώρισαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τόσο κράτησε; Ένα χρόνο μετά τον γάμο της η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της χώρισαν

Τι συνέβη;

Μόλις ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγος της –πρώην πλέον- ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Φαίνεται όμως πως η αγάπη τους δεν ήταν αρκετή, αφού το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Όπως καταλαβαίνεις το Hollywood και γενικότερα η showbiz του εξωτερικού δεν πρόκειται να μας αφήσουν λεπτό ήρεμους, αφού κάθε μέρα θα υπάρχει και κάτι καινούργιο που έχει συμβεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Paramore, Hayley Williams και ο σύζυγος της Chad Gilbert χώρισαν έπειτα από έναν χρόνο γάμου. Η νεαρή τραγουδίστρια κοινοποίησε στο Instagram account της μία μακροσκελή ανακοίνωση για τον χωρισμό της, η οποία έγινε από κοινού με τον πρώην σύζυγο της (υπάρχει στο Instagram και των δύο).



Μεταξύ άλλων αναφέρει πως παραμένουν δύο πολύ καλοί και κοντινοί φίλοι, που θα νοιάζονται ο ένας για τον άλλον, ενώ ζητούν ευγενικά να σεβαστούν τα media την ιδιωτικότητα τους.

hayley williams chad gilbert married wedding 01

Είναι στενάχωρο να ακούς για ζευγάρια που χωρίζουν, αλά τα έχει αυτά η ζωή!