Οι νέες εξελίξεις για τον γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry & ο ρόλος της Kate Middleton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι νέες εξελίξεις για τον γάμο της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry & ο ρόλος της Kate Middleton

Γιατί «πάγωσαν» πάλι τα πράγματα;

Άλλη μία «μαύρη» ημέρα ξημέρωσε για το παλάτι και τον πρίγκιπα Harry, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού Life & Style, η Meghan Markle έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται από τον μυστικό της αρραβώνα με τον πρίγκιπα και γι’ αυτό ο μόνος που δεν φταίει είναι ο μικρός αδερφός του William.

Η ηθοποιός είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και είναι κάτι που έχουμε καταλάβει καιρό τώρα, ωστόσο ένας από τους λόγους που την κρατάνε πίσω, είναι η Kate Middleton. Θα σου εξηγήσουμε ευθύς τι εννοούμε. Μία πηγή αναφέρει πως η όμορφη μελαχρινή ηθοποιός ανησυχεί πως θα αρχίσουν να την συγκρίνουν με την σύζυγο του William, εάν παντρευτεί τον Harry.

«Η Meghan έχει πει στον Harry, πως δεν θέλει να γίνει σαν τη Kate. Θέλει να κρατήσει τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά και την προσωπικότητα της ως έχουν, αναφέρει η πηγή». Επίσης σε αντίθεση με την Δούκισσα του Cambridge, η ηθοποιός δεν θα έχει κοντά την οικογένεια της για να τη βοηθήσει για τη μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο, μιας και μένει μόνιμα στην California.

Όπως και να ‘χει είναι ο πρίγκιπας Harry και αυτό συνεπάγεται πολλά. Ο 32χρονος ομολόγησε πρόσφατα πως σκέφτηκε να «εγκαταλείψει εντελώς τη βασιλική ζωή» μετά την αναταραχή του θανάτου της μητέρας του. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί απλά να απαλύνει τους φόβους της Meghan. Τι θα γίνει άραγε με τον πολυσυζητημένο αυτό γάμο;