Πήρε φωτιά το Instagram!Η Jennifer Lopez βγάζει selfie φορώντας το μαγιό της και μας κόβει την ανάσα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πήρε φωτιά το Instagram!Η Jennifer Lopez βγάζει selfie φορώντας το μαγιό της και μας κόβει την ανάσα

JLo μήπως ήρθε η ώρα να μας πεις τα μυστικά σου;

Πριν από δύο ημέρες κυκλοφόρησε μία φήμη που ήθελε τη Jennifer Lopez να βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη με το ιδιωτικό της yacht. Τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού αναφέρουν πως εθεάθη ένα μεγάλο yacht στα Λουτρά Σφακίων με την τραγουδίστρια επάνω σε αυτό.

Η είδηση αυτή βέβαια δεν επιβεβαιώθηκε, αφού τελικά δεν υπήρξε ούτε μία φωτογραφία που να φανερώνει την ύπαρξη της στο νησί. Δεν απογοητευόμαστε όμως κι αυτό γιατί η star φρόντισε να μας φτιάξει τη μέρα ποστάροντας στο Instagram account της μία super sexy φωτογραφία.

Κάτι η ζέστη, κάτι οι υψηλές θερμοκρασίες, πόσο να αντέξουμε κι εμείς; Εντάξει δεν θέλουμε να αναφερθούμε στον ανδρικό πληθυσμό γιατί εκεί σίγουρα θα υπήρξαν πολλά θύματα. Η 47χρονη τραγουδίστρια ξέρει πολύ καλά πως να ξεσηκώνει τα πλήθη και αυτό έκανε μία ακόμη φορά με τη φωτογραφία της.

Ξαπλωμένη μπρούμυτα και φορώντας μόνο ένα μαύρο μπικίνι η star έβγαλε μια selfie, αφήνωντας μας να απολαύσουμε τα υπέροχα και σμιλεμένα οπίσθια της. Αγόρια υπομονή, μια φωτογραφία είναι θα περάσει! ;)

42552F0E00000578 4696854 image a 7 1500039611225