Ο γάμος της χρονιάς είναι προ των πυλών! Η κίνηση της Meghan Markle που πρόδωσε την πρόταση γάμου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο γάμος της χρονιάς είναι προ των πυλών! Η κίνηση της Meghan Markle που πρόδωσε την πρόταση γάμου

Μήπως μας κρύβουν κάτι;

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετράει η σχέση του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle και από τότε που μας τη σύστησε όλοι περιμένουν πότε θα κάνει την πολυπόθητη πρόταση στην μελαχρινή ηθοποιό. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τη Meghan Markle να φορά κοσμήματα με τα αρχικά του πρίγκιπα Harry, κάτι που μας έκανε να υποθέσουμε πως τα πράγματα είναι πιο σοβαρά μεταξύ τους απ’ όσο πιστεύαμε.

Κι ενώ ο μικρός αδερφός του Wiliam έχει κάνει πολλές αλλαγές στη ζωή του προκειμένου να είναι με την γλυκιά ηθοποιό (μέχρι και τα πριγκιπικά του καθήκοντα απαρνήθηκε για πάρτη της) εκείνη φαίνεται να έχει δεύτερες σκέψεις καθώς έχει δηλώσει πως δεν θέλει να γίνει μία δεύτρη Kate Middleton.

O πρίγκιπας Harry φαίνεται να σέβεται όλες τις επιθυμίες της καλής του και γι’ αυτό περιμένει υπομονετικά πότε εκείνη θα είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα. Και όπως όλα δείχνουν και από την κίνηση της ηθοποιού μάλλον έχει ξεπεραστεί πια κάθε εμπόδιο μεταξύ τους.

Φήμες αναφέρουν πως την είδαν να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λονδίνου με τη μητέρα της Doria Radlan και πως την πήγε στο Παλάτι για να γνωρίσει τη βασιλική οικογένεια. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: πως έχει γίνει η πολυπόθητη ερώτηση και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι». Μήπως το ζευγάρι μας κρύβει κάτι;