Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Μενούνος, μετά το πρόβλημα υγείας της

Το νέο επιχειρηματικό βήμα της Μαρίας Μενούνος, μετά το πρόβλημα υγείας της

Μήπως να πεταχτούμε ως τη Νέα Υόρκη;

Σχεδόν τρεις μήνες έχουν περάσει από τότε που η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της. Η ίδια η star αποκάλυψε το πρόβλημα της μέσω του προσωπικού της account στο Instagram, ένα μήνα μετά την επέμβαση, όταν και ανέβασε ένα βίντεο λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Η Ελληνίδα star είναι πια πολύ καλά, ενώ έχει αρχίσει και πάλι να ζει κανονικά, όπως και πριν. Μάλιστα έχει κάνει κι ένα νέο επιχειρηματικό βήμα και μόλις το είδαμε, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ενθουσιαστήκαμε. Η αγάπη της Μαρίας για την Ελλάδα ήταν πάντα πολύ μεγάλη και ποτέ δεν την έκρυβε. Πλέον με τη νέα της δουλειά αποδεικνύει πόσο πραγματικά λατρεύει τη χώρα μας (της) και όχι μόνο.

Με μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της πριν από λίγες ώρες η Μαρία ανακοίνωσε πως άνοιξε μία καντίνα στο Fenway Park, το στάδιο της Βοστώνης με ελληνικό –κυρίως- φαγητό. «Μην με παρεξηγήσετε! Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλεις να φας κάτι πιο υγιεινό. Είναι πολύ απλό να τρως υγιεινό φαγητό σε έναν αγώνα και αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος μου.

Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε βιολογικά, κάτι που ήταν σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μας. Ορισμένα από τα συστατικά προέρχονται από τον επάνω όροφο του Fenway, στον κήπο της οροφής. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους σας που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν :) Θα είμαι εκεί τη Δευτέρα με την ελπίδα να το δουν όλοι και να το απολαύσουν! Δημοσιεύστε φωτογραφίες με το hashtag #MariasGreekKitchen εάν δοκιμάσετε κάτι και σας αρέσει! Η υποστήριξή σας θα σημαίνει πολλά για εμάς», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία της.



Εμείς να της ευχηθούμε καλές δουλειές και που ξέρεις ίσως καταφέρουμε να πάμε κι εμείς.